Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky
Recept ještě nebyl hodnocenVše rozšleháme lžičkou, pokud je moc řídké, přidáme jáhlovou instantní kaši. Lžičkou tvoříme nočky a dáváme do vařícího se vývaru se zeleninou. Navaří se.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vše rozšleháme lžičkou, pokud je moc řídké, přidáme jáhlovou instantní kaši. Lžičkou tvoříme nočky a dáváme do vařícího se vývaru se zeleninou. Navaří se.
Zeler nastrúhame najemno, pokvapkáme šťavou a premiešame.Pridáme sekané orechy.Vmiešame jogurt, korenie, soľ a ak treba, ešte dochutíme šťavou. Jogurtu dáme toľko, aby…
Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme 2 hodiny odpočinout v chladu.Vyválíme, vykrojíme kytičky a upečeme při 175 °C.Slepujeme čokoládovým krémem, který uděláme tak…
Náplň: řepu oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle do kastrolu, přilijeme mléko a povaříme téměř doměkka s cca třemi lžícemi cukru, vanilkovým cukrem a citronovou…
Štóla je typická pochoutka adventu v německy mluvících zemích. U nás se zabydlela díky své jednoduché přípravě, dlouhé trvanlivosti a samozřejmě také chutnosti. Tato…
Zo surovín vymiešame cesto a necháme 10 min postáť. Potom na panvici upečieme palacinky.Na oleji orestujeme cibuľu.Pridáme na menšie kúsky narezanú brokolicu a…
Lahodný, krémový cheesecake s malinovou vrstvou upečený v remosce vás překvapí svou jednoduchostí i výsledkem. Ideální volba, když nemáte troubu po ruce – nebo když…
Těsto: Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme vejce a střídavě mléko a mouku s kypřícím práškem. Těsto rozprostřeme do dortové formy (cca 25 cm v průměru), kterou buď…
Těsto: Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme vejce a střídavě mléko a mouku s kypřícím práškem. Těsto rozprostřeme do dortové formy (cca 25 cm v průměru), kterou buď…
Perníčky jsou tradičním vánočním cukrovím, Každá rodina má svůj oblíbený recept a způsob zdobení. V tomto receptu najdete inspiraci na krásné zdobení těstem i marcipánem…
Oblíbená chuť segedínu v nové podobě! Masové koule v kysaném zelí spojují šťavnaté masové kuličky s lahodnou smetanovou omáčkou a kyselým zelím. Ideální pro ty, kdo…
Mají vaši strávníci rádi smetanové omáčky, ale vám už omrzely houskové knedlíky? Zkuste připravit ty karlovarské. A ne ledajaké. Můžete do nich přidat trochu papriky a…
Těsto na perníčky má zpravidla stejné složení a nesmí v něm chybět máslo, med a koření. Vykrajované tvary z těsta však můžeme zdobit ještě před pečením, tak jako v tomto…
Těsto na perníčky má zpravidla stejné složení a nesmí v něm chybět máslo, med a koření. Vykrajované tvary z těsta však můžeme zdobit ještě před pečením, tak jako v tomto…
Pikantní vůně perníkového koření se snoubí se sladkou vůní medu a provoní nám bydlení během předvánočního času. Pečení a zdobení perníčků je záležitost společně…
Pikantní vůně perníkového koření se snoubí se sladkou vůní medu a provoní nám bydlení během předvánočního času. Pečení a zdobení perníčků je záležitost společně…
Tenké a voňavé, plněné lahodným krémem a meruňkami. Zasypané křupavým karamelem a oříšky. Lahodný dezert i sladká letní svačina, která potěší každého milovníka…
K tradiční štědrovečerní večeři u nás bezesporu patří bramborový salát a smažen kapr. Ozvláštněte tuto klasiku drobností, jako je parmezán ve strouhance nebo mletá…
Droždie rozmiešame vo vlažnej vode, mlieku a cukre. Po vykysnutí ho pridáme spolu so soľou a olivovým olejom k múke. Cesto dobre premiesime, vytvarujeme z neho bochník,…
Zdobit perníčky nemusíte pouze použitím cukrové polevy. Pokud z těsta vyválíte šňůrku, nebo do perníkového těsta vykrojíte ozdobné tvary, můžete popustit uzdu fantazii i…
Zdobit perníčky nemusíte pouze použitím cukrové polevy. Pokud z těsta vyválíte šňůrku, nebo do perníkového těsta vykrojíte ozdobné tvary, můžete popustit uzdu fantazii i…
Pokud máte ke svému masovému mlýnku nástavec na cukroví, není nic jednoduššího, než vypracovat těsto, a to následně protlačit strojkem. Získáte efektní tvary, které jsou…
Ingredience na marinádu smícháme, vložíme maso a necháme v lednici nejlépe do druhého dne.Připravíme těsto na palačinky, aby nebylo husté, ale spíše tekoucí a usmažíme…
Z másla a mouky uděláme tmavou jíšku, zalijeme ji vývarem a dobře promícháme, aby nevznikly hrudky. Přidáme nahrubo nastrouhanou zeleninu, scezené houby, sůl a pepř a…