Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní kuřecí roláda

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Náročný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 155 kJ /
754 kcal
Bílkoviny49,86 g
Tuky60,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 678 mg
Sodík 3,20 g
Sůl7,92 g
Sacharidy3,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuře vykostíme, rozložíme na plát, prázdná místa vyplníme skrojenými kousky z prsou. Krok 2: Opatrně osolíme, opepříme, potřeme rozpuštěným máslem, posypeme nadrobenou Nivou, kolečky klobásy, kolečky natvrdo vařených vajec, zatočíme, zajistíme jehlami a provázkem. Posypeme kořením. Krok 3: Upečeme v pekáčku vymazaném máslem. Během pečení podléváme horkým vývarem nebo vodou a přeléváme výpekem. Po upečení odstraníme provázek i jehly. Krok 4: Nakrájené na plátky podáváme s bramborami.

Zveřejněno 2. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní kuřecí roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkGY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní kuřecí roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkGY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Vynikající roláda, moc díky za recept!

Díky za perfektní návod na vykostění kuřátka. Rolády milujeme jakékoliv, ale do té kuřecí se mi nikdy nechtělo. Teď to vyzkouším. Já ještě roládu ať vepřovou nebo sekanou nahoře pokapu Maggim. Udělá to krásnou slanou kůrčičku. Bodík :-!:yes:

Vypadá to suprově, Žížalko jsi moc šikovná. To vykoštění kuřátka je nádherně vyfocené. Dávám bodík :yes::yes::yes::-)

pěkně nafocený postup, dávám bod za tu práci :yes:, roláda je určitě výborná :-p, já se o ní ale raději pokoušet nebudu, jsem na tohle chromá a nakonec by z toho bylo maso na čínu :-D:-8

Žížalko 3. 3. 2009 09:13
Tak jsem tady,že nevím,co uvařím a mám jasno! Mi masíčko vždy šlo a "obtáhnout" Tvůj recept a aby tak kráááásně vypadal-no budu se snažit. Díky moc :yes:

žížalko, ten postup vykostění kuřátka, to nemá chybu. Díky moc. A nááádhera!:yes::yes::yes:

Tedy žížalo:-O.Krásná práce,kostřička hezky ohoblovaná jak od piraňky;-),pěkně barevná mozaika,skvěle to drží pohromadě no o víkend je u nás,jen asi s rejžičkou:-p.Dělám něco podobného s nastrouh. zeleninou a na másle-snad na ní taky někdy dojde.Dávám boďku:yes:

Výborné papu, srdce se mi na to směje:-D

Dělávám taky,( s trošku jinou náplní), roláda je pracnější, ale výsledek fakt stojí za to!
Krásně nafocený postup, dávám bodík!:yes:

Tématické fráze:
návod na vykostění kuřete na roládu, kuřecí roláda, babicovy dobroty pikantni kruti rolada, kuřecí roláda recept, vykostění kuřete na roládu, kuřecí roláda postup, návod na vykostění kuřete, kureci rolady, roláda z kuřecích prs, vynikající kuřecí roláda, vykostění kuřete videorecept, roláda z kuřecích kousků, vykoštění kuřátka, pikantní drubeží rolada, roláda z kuřecích prsou, kuřeci rolada s nivou, pikantní krůtí roláda, babicovy dobroty vykostění kuřete, kuřecí roláda z prsou, pikantní kuřecí roládky

Suroviny:
kuře, koření grilovací, sýr niva, máslo, klobása, vejce, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu