Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Víno bílé

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie322 kJ /
77 kcal
Bílkoviny0,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,30 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Škvarkové placky Videorecept

Škvarkové placky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tyto placičky jsou tak voňavé, zlatavé a křupavé, že na ně rodina čeká s nachystanými talířky v rukou snad už při otevření trouby. Škvarkové placky jsou zkrátka sázka na…

Bibinka

80 min

Cibulová polévka Videorecept

Cibulová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tradiční cibulová polévka je sice původem z Francie, ale stala se velmi oblíbenou i u nás. Lehce nasládlá zlatavá cibulka, hřejivý vývar a křupavé večky se sýrem dávají…

lenka-m

70 min

Kuře à la kachna Videorecept

Kuře à la kachna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Dozlatova vypečená kachna s knedlíkem a zelím je delikatesa, ale také kalorická bomba. Připravte si lehčí a zdravější variantu, která vás mile překvapí. Kuře ala kachna…

Hana Lounova

125 min

Jablečný koláč našich babiček Videorecept

Jablečný koláč našich babiček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Skočte si do sklepa pro pár jablíček a připravte si výborný koláč jako od babičky. Dva pláty křehkého máslového těsta, které jsou proložené vrstvou šťavnatých jablek s…

dvevtroube

80 min

Kuřecí prsa po francouzsku

Kuřecí prsa po francouzsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Šťavnatými kuřecími prsíčky v omáčce z výpeku a bílého vína podávanými se zeleninovou přílohou, hranolky nebo opečenými bramborami, příjemně překvapíte každého strávníka…

mika59

40 min

Osso buco

Osso buco

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí nebo telecí kližka s kostí (osso buco = kost s dírou) je vynikající na dušení. Zkuste skvělé osso buco po italsku, dušené v zeleninové omáčce s vínem a na závěr…

suslajda

150 min

Krůtí sekaná

Krůtí sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle.Česnek oloupeme a rozmačkáme.Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.Pažitku nasekáme nadrobno.Mleté krůtí maso smícháme s…

evosheek

60 min

Chřest s holandskou omáčkou

Chřest s holandskou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Klasická příprava chřestu s holandskou omáčkou pro začátečníky. Chřest je v Česku nejoblíbenější a nejcennější jarní zeleninou v sezóně od dubna do června. Lze ho sice…

MishkaCZ

40 min

Hovězí dušené plátky

Hovězí dušené plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí maso si zaslouží skvělou úpravu a delší péči. Naklepat, orestovat, podusit, dochutit. Nezapomenout na vhodnou přílohu. Finální jídlo se vám odvděčí výbornou chutí…

Scarlet-pl

90 min

Krémová chřestová sváteční polévka

Krémová chřestová sváteční polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tato polévka vyžaduje delší a pracnější přípravu, odmění se nám ale za to skvělou chutí. Brambory a chřestové špalíčky zalité jemným chřestovým krémem podáváme posypané…

Miru63

90 min

Králík na houbách

Králík na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jemná omáčka krásně vonící po žampionech a měkoučké dietní maso dušené spolu s divokým kořením se stanou zlatým hřebem nedělního oběda. Nejlépe bude chutnat s různě…

Cibulové zelí

Cibulové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Milovníci cibule jistě uvítají recept na přípravu cibulového zelí. Od hlávkového je téměř k nerozeznání a nejlépe se hodí k pečeným masům. Můžete vyzkoušet i variantu z…

Rizoto s chřestem a hráškem

Rizoto s chřestem a hráškem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Rizoto má svůj původ v Itálii, připravuje se z kulatozrnné rýže a jeho variací je opravdu nespočet. V chřestové sezóně vyzkoušejte toto lahodné jarní rizoto s kousky…

poslirecept

40 min

1 2 3 49

Naposledy jste si prohlédli