Dýňový perníček/Pumpkin gingerbread
Recept ještě nebyl hodnocenSladké chlebíčky se staly velmi populárními v posledních letech. Tento podzimně laděný chlebíček v sobě skrývá dýňové pyré a směs pikantního koření. Jeho příprava je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sladké chlebíčky se staly velmi populárními v posledních letech. Tento podzimně laděný chlebíček v sobě skrývá dýňové pyré a směs pikantního koření. Jeho příprava je…
Oddělíme žloutky od bílků a z bílků vyšleháme pevný sníh.Žloutky utřeme s cukrem, kakaem a olejem, postupně po částech přidáme vodu.Po ušlehání vmícháme nakrájené hrušky…
Máte možnost získat domácího králíka? A váháte nad jeho úpravou? Zkuste variantu s houbovo - smetanovou omáčkou podle osvědčeného receptu. Skvělé jemné maso a lahodná…
Připravte pizzu z těsta s dlouhou, časově náročnou přípravou, ale s nesrovnatelně lepšími chuťovými vlastnostmi. Podle našeho receptu můžete připravit opravdu velké…
Připravte pizzu z těsta s dlouhou, časově náročnou přípravou, ale s nesrovnatelně lepšími chuťovými vlastnostmi. Podle našeho receptu můžete připravit opravdu velké…
Připravte pizzu z těsta s dlouhou, časově náročnou přípravou, ale s nesrovnatelně lepšími chuťovými vlastnostmi. Podle našeho receptu můžete připravit opravdu velké…
Studené zeleninové polévky jsou ideální pro horké dny. Osvěží nás, zasytí a dodají spoustu vitamínů, protože zeleninu nebudeme vařit. Místo rajčat na přípravu polévky…
Za nedělní oběd se určitě hodí vymazlený moučník. Což třeba zkusit tyto řezy s pudinkovým jahodovým krémem a čokoládovou polevou? Není zdaleka tak složitý, jak se na…
Za nedělní oběd se určitě hodí vymazlený moučník. Což třeba zkusit tyto řezy s pudinkovým jahodovým krémem a čokoládovou polevou? Není zdaleka tak složitý, jak se na…
Pokud jste sesbírali spoustu hub a nevíte co s nimi, tak vyzkoušejte připravit tuto houbovou čalamádu, kterou využijete jako přílohu k masu nebo na topinky. Chuť lesních…
Čerstvé hrušky jsou osvěžující a hlavně snadno dostupné. Pár takto natrhaných hrušek můžete zužitkovat třeba na skvělý koláč. Jemné máslové těsto doplní tvarohová náplň…
Cukrová poleva vonící rumem, co připomíná rampouchy, překrývá kostky ořechového těsta slepeného lahodným máslovým krémem s kávovou příchutí. Symfonie chutí, která se…
Objevte jedinečnou chuť marmelády ze zelených rajčat, která spojuje osvěžující kyselost rajčat s jemnou sladkostí, vytvářející dokonale vyváženou pochoutku. Tato…
Připravte si lahodné nakládané hříbky se zeleninou ve sladkokyselém nálevu, který dokonale vyvažuje jemnou zemitost hub s osvěžující chutí zeleniny a lahodným nálevem.…
Zeleninu očistíme, česnek pokrájíme na plátky, skelety omyjeme.Do větší nádoby dáme vařit vodu, přidáme omyté kuřecí skelety, koření, řapíkatý celer, pórek a sůl.Když se…
Z kynutého těsta můžete upéct obyčejné buchty, nebo třeba tenhle ořechový věnec, který chutná ještě lépe, než vypadá! Náplně můžete samozřejmě obměňovat podle své chuti.
Chcete-li svůj výběr moučníků obohatit o další originální druh, vyzkoušejte margotkové dortíčky. Tvarohový krém v kombinaci s kakaovým těstem příjemně překvapí všechny…
Toto slané pečivo připravíme z kynutého těsta, které bude díky překládání pěkně lístkovat. Jako náplň použijeme osolené a opepřené škvarky smíchané se sádlem. Před…
Pokud jste přinesli z lesa jenom hrst hub, nezoufejte! Připravte je spolu s na másle restovaným zeleninovým základem. Přilijte vodu a trochu libečku pro chuť. Spolu s…
Polévek není nikdy dost. Tahle drožďová se zeleninou, ovesnými vločkami a "haluškami" vás zahřeje i zasytí. Vzhledem k použitým energeticky a výživově bohatým surovinám…
Pečený bůček, to je chuťovka, která zasytí i ty nejhladovější chlapy. Šťavnaté maso s kůrčičkou je dochuceno kořením a čerstvými bylinkami. Ke správnému propečení…
Mleté maso důkladně promícháme s ostatními ingrediencemi, aby se všechny přísady dobře spojily. Vytvarujeme 2 masové šišky.V pekáčku, ve kterém budeme maso péct,…
Punčové řezy jsou nám dobře známé. V tomto receptu je však najdeme v netradičním zpracování. Upečený piškot si nachystáme, obarvíme a postupně skládáme do formy tvaru…
Punčové řezy jsou nám dobře známé. V tomto receptu je však najdeme v netradičním zpracování. Upečený piškot si nachystáme, obarvíme a postupně skládáme do formy tvaru…