Zelný eintopf

tejaja Kuchařka: tejaja

Zeleninová jídla 2 názory

Suroviny

300 g červené řepy
500 g červeného zelí
500 g bílého zelí
500 g brambor
2 cibule
100 g uzené slaniny
250 ml hovězího vývaru nebo horké vody
1 lžička kmínu
1 bobkový list
1 hřebíček
6 česnekových klobás
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cviklu uvaríme a ošúpeme. Kapustu bielu aj červenú narežeme na tenké rezance.

  2. Slaninu narežeme na kocky a roškvaríme. Opražíme na nej narezanú cibuľu, pridáme kapustu, bobkový list, klinčeky, rascu, osolíme, okoreníme a 10 min podusíme.

  3. Potom pridáme zemiaky, vývar a pomaličky dusíme asi 30 min.

  4. Cviklu narežeme na kocky, klobásky na kolieska a pridáme ku kapuste. Necháme asi 10 minút tiahnuť, aby sa prehriali. Podávame s chlebom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Zelný eintopf

  • Marta Marta

    Terezko, vypadá dobře a též hodně vydatně:-p:yes:

    Odpovědět

  • Věrka. Věrka.(neregistrovaný)

    Tohle je dobrý a hned bych si to dala.

    Odpovědět

Tématické fráze: eintopf recept zeleninový eintopf eintopf ein topf recepty eintopf eintopf s dýní eintopf zeleninový recept recepty polévky zeleninovy topf ukrajinsky eintopf houbový eintopf kvetakovy eintopf eintopf recepty recept na zeleninový eintopf recepty-eintopf recepty na eintopfy eintopf kuchařka zeleninové eintopf jak uvait eintopf

Zapomněl/a jsem heslo