Broskvová marmeláda
Recept ještě nebyl hodnocenSladká a voňavá broskvová marmeláda je chuť léta zavřená ve sklenici. Skvěle se hodí na chleba, do koláčů i jako náplň do palačinek. Díky šťavnatým broskvím a jednoduché…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Sladká a voňavá broskvová marmeláda je chuť léta zavřená ve sklenici. Skvěle se hodí na chleba, do koláčů i jako náplň do palačinek. Díky šťavnatým broskvím a jednoduché…
Tato marmeláda ochucená rumem je lahodná a netradiční pochoutka, která spojuje sladkost zralých rajčat s jemným nádechem rumu. Rajčatová marmeláda je skvělá jako příloha…
Mirabelky vypadají jako malé žluté švestky, které mají příjemně sladkou chuť. Uchovejte si je do zimních dnů a připravte výtečný džem, který chutná skvěle nejen na…
Ostružinová marmeláda s Amarettem má lehce mandlový nádech, který doplňuje jemnou kyselkavost vyzrálých ostružin. Marmeládu připravíte odšťavněním plodů, a za pomoci…
Broskvový džem patří bezesporu mezi oblíbené druhy džemů. Je lehce kyselkavý, pikantní po rumu a voňavý po skořici. Pokud se pustíte i do loupání slupky, bude výsledná…
1. Pomeranče omyjeme, rozpůlíme a na elektrickém citrusovém odšťavovači odšťavíme. V receptech na pomerančovou marmeládu se většinou doporučuje pomeranče …
Vnitřek melounu pomeleme na mlýnku na ovoce, pecičky nemusíme vybírat. Nejlepší je vnitřek melounu vybírat lžící asi 1 cm od zeleného okraje. Získanou šťávu dáme…
Sladké švestky a ostružiny doplněné zralými rajčaty tvoří nečekaně lahodnou marmeládu s jemně nasládlou a zároveň osvěžující chutí. Skvěle se hodí na pečivo, k sýrům i…