Zdeněk Pohlreich oslavil stovku! K výjimečného milníku drsňákovi z pořadu Ano, šéfe! popřál i michelinský šéfkuchař
Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Video Hodnocení 8× Co ze zmraženého ovoce? Upečte crumble. Výborně chutná se švestkami a šlehačkou
Co se zbylou vánočkou? Skvěle se hodí na vláčný francouzský toust nebo na jazyku se rozplývající voňavé crumble
Crumble ve slané verzi: Zelenina pod peřinkou z křupavé drobenky se sýrem a s voňavými bylinkami chutná božsky
Rebarborový crumble je snadný a rychlý. Stačí vylepšit drobenku o pár ingrediencí a šťavnatá sladkokyselá chuť moučníku vás dostane
Hodnocení 5× Křupavé crumble plné ovoce. Rychlý způsob, jak upéci výtečnou pochoutku s rebarborou nebo jablky
Retro cukrárna: Kremrole z jemného křehkého těsta plněné nadýchanou náplní z bílků a cukru se rozplývají na jazyku
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce