Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Video Hodnocení 5× Krémová polévka z hokkaido dýně podle videoreceptu: Podzimní klasika vás zahřeje
Jak jednoduše upéct dýni hokkaidó? S česnekem a cibulí v jednom pekáčku chutná znamenitě a přípravu zvládne každý
13 foto Hodnocení 8× 7 dýňových receptů: Co dobrého uvařit z dýně hokkaido? Jídla v barvách podzimu
12 foto Hodnocení 3× Dýňové moučníky nepatří jen k podzimu. Vychutnávejte si sladkou dýni po celý rok
6 foto Hodnocení 25× Jak se dělá pečená zelenina v troubě. Jednoduchý postup a báječnou chuť si zamilujete
Dýňové zelí: Varianta klasického zelí s lehce nasládlou chutí skvěle doplní maso i pečené brambory, příprava je jednoduchá a rychlá
Video Hodnocení 106× Jaké koření se hodí do dýňové polévky? 10 tipů pro ještě lepší chuť zahřívací dobroty
8 foto Hodnocení 110× Kandovanou dýni můžeme přidat do sladkých moučníků nebo ji mlsat jako bonbóny
7 foto Hodnocení 25× Jak odstranit z dýně hokaido semínka? Vydlabeme vnitřek a pak se pustíme do vaření
Dýňový cheesecake voní vanilkou a je vláčný. Jak ho nejlépe připravit, poradil semifinalista MasterChef Česko Pavel Berky
Hodnocení 137× Dýňový kompot: Sladkou pochoutku, která chutná po ananasu, si zamilují i ti nejmenší
9 foto Josef Maršálek ukázal, jak připravit luxusní trhanec: Voní rumem, jablky a potěší celou rodinu, říká slavný cukrář
Pečeme s Ivou: Rozmarýnem vonící slané tyčky jsou snadno a bleskově připravené i upečené. Hodí se i jako pohoštění k vínu
Japonský cheesecake: Je jednodušší než slavný americký bratříček, nadýchaný jako suflé se rozplývá na jazyku a božsky chutná