Pět jednoduchých buchet do 50 Kč: Perník, banánový chlebíček nebo limonádovou na plech si zamilujete. Hotové jsou raz dva
KVÍZ: Umíte vybrat správné suroviny do tradičního cukroví a připravit pracny, vosí úly či nepečené dobroty bez chyb?
Brněnský řízek překypuje bohatou vaječnou náplní: Vyvážená chuť i křupavý obal vás nadchnou. Příprava je snadná
8 foto Hodnocení 1× Jak využít zázvor v pokrmech? Do těchto jídel a polévek zázvor dokonale pasuje
Video Hodnocení 3× Tento krém z pečeného květáku udělá trouba za vás. Zkuste ho podle videonávodu
7 foto Hodnocení 4× 8 chyb při vaření dýňové polévky: Nepodceňujte její konzistenci ani dochucení
Hodnocení 7× Cuketová polévka s osvěžující letní chutí: Přidejte do ní rajčata a čerstvé bylinky
11 foto Hodnocení 2× Na co použít smetanu na vaření? Pomocník na zjemnění i zahuštění mnoha pokrmů
8 foto Hodnocení 7× Polévky, které zahřejí i zasytí: Vyberte si krémovou, zeleninovou nebo třeba houbovou
Hodnocení 19× Znáte všechny typy smetany a víte, na co je použít? Jaká se hodí na zahuštění omáček a která do studené kuchyně?
Hodnocení 86× Jak uvařit polévku z cukety? Lahodná krémová polévka s křupavými krutony a slaninou vás nadchne
Hodnocení 7× 7 x zelený hrášek v oblíbených receptech: Pochutnejte si na letních jídlech se svěží zelenou barvou
Hodnocení 21× Jak uvařit hráškový krém? Tuto jarní polévku z čerstvého nebo mraženého hrášku si zamilují i děti
Vůně babího léta, sladké švestky a křupavá drobenka. Rychlý švestkový koláč chutná jako od babičky a příprava je přitom snadná
Jak osmažit housku do polévky? Na dokonalé křupavé krutonky je ideální starší pečivo, dostatek tuku i voňavé bylinky