Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
11 foto Hodnocení 1× Na co použít smetanu na vaření? Pomocník na zjemnění i zahuštění mnoha pokrmů
8 foto Hodnocení 6× Polévky, které zahřejí i zasytí: Vyberte si krémovou, zeleninovou nebo třeba houbovou
Hodnocení 19× Znáte všechny typy smetany a víte, na co je použít? Jaká se hodí na zahuštění omáček a která do studené kuchyně?
Hodnocení 61× Jak uvařit polévku z cukety? Lahodná krémová polévka s křupavými krutony a slaninou vás nadchne
Hodnocení 5× 7 x zelený hrášek v oblíbených receptech: Pochutnejte si na letních jídlech se svěží zelenou barvou
Hodnocení 18× Jak uvařit hráškový krém? Tuto jarní polévku z čerstvého nebo mraženého hrášku si zamilují i děti
Hodnocení 239× Jak připravit krémovou polévku z dýně hokkaido? Rychlá a jednoduchá polévka chutná výborně a skvěle zahřeje
Cuketový perník voní skořicí a nadchne svou vláčností. Navíc je jednoduchý na přípravu a hotový je do hodiny
Jak doma vyškvařit sádlo a získat křupavé škvarky: Pomůže jedna obyčejná surovina a správný výběr sádla