Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
7 foto Hodnocení 1× Jak udělat bramborové krokety? Ochucené slaninou a kořením jsou neodolatelné
Video Hodnocení 5× Smažené sýrové kuličky ze dvou ingrediencí: Vyzkoušejte tento skvělý recept podle videa
Video Hodnocení 5× Domácí bramborové krokety jsou chutnější než kupované. Vyzkoušejte je podle videa
Hush puppies: Americké slané koblížky z kukuřičné mouky jsou nadýchané, křupavé a hlavně hotové za pár minut
5 foto Hodnocení 41× Jak připravit bramborové krokety: Využijte přebytek bramborové kaše z přechozího dne
Dokonalé bramborové krokety: Aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé, musí se hlavně správně smažit
Kibbeh – masové kuličky z Libanonu nejsou jen tak ledajaké. Když do nich kousnete, čeká vás malé překvapení
Tak trochu jiné křupavé krokety: Pečené zeleninové, jáhlové, rýžové nebo luštěninové obohatí jídelníček o spoustu chutí i živin
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení
Starovídeňské smažené kuře: Díky marinádě z citronu a podmáslí je maso úžasně šťavnaté a má fantastickou chuť
Královské chutě: Český král Jan Lucemburský miloval francouzskou kuchyni, ale dopřával si i vařeného bobra se sladkou omáčkou
Makovo-tvarohová bábovka: Vynikající vláčný a nadýchaný moučník je jednoduchý, lepší konzistenci zajišťuje jedna ingredience