Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
5 foto Hodnocení 10× Jak uvařit zeleninové lečo? Z rajčat a paprik připravíme během chvilky lahodný pokrm
9 foto Hodnocení 15× Na co se hodí zavařené lečo? Možností je více, v kuchyni se rozhodně neztratí
9 foto Hodnocení 17× Jak uchovat lečo bez zavařování? Zeleninovou směs skvěle dochutí i zakonzervuje hořčice
Jak zavařit lečo na zimu? Směs letní zeleniny se sádlem a solí přijde vhod nejen v chladných měsících
Čertova kapsa: Šťavnatá kotleta plněná pikantní směsí báječně chutná, příprava je přitom snadná a netrvá dlouho
Šéfkuchař Miroslav Mahel radí: Přidejte do leča cuketu a zvlášť připravená vejce, nová chuť vás překvapí
Hodnocení 25× 7 receptů na zpracování paprik: Připravte si skvělá letní jídla a výborně si pochutnejte
Hodnocení 39× 7 jídel z cukety: Můžeme ji smažit, péct či vařit a navíc z ní připravíme i sladký zákusek
Lečo po francouzsku: Při přípravě dokonalého ratatouille z rajčat, cuket, paprik a lilku hrají klíčovou roli správné suroviny
Hodnocení 480× Jak udělat dobré lečo? Jde především o správný poměr surovin, které přidáme ve správném pořadí
Holka u plotny radí: Tajemství dokonalého leča tkví ve správném postupu. Chuti pomůže i papriková pasta a maďarská klobása
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu