Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
70 foto Hodnocení 15× Pohádkové postavičky na dortech: Inspirace pro všechny, kteří chtějí darovat radost
71 foto Hodnocení 3× Dorty se zvířátky: Každý obdarovaný milovník zvířat z nich bude mít velkou radost
6 foto Hodnocení 10× Jak malovat na marcipán? Stačí mít pevnou ruku, potravinářské barvy a kuráž
5 foto Hodnocení 24× Výroba marcipánové hmoty: Pravý i falešný marcipán má sladkou chuť a mandlovou vůni
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
5 foto Hodnocení 7× Časté chyby při potahování dortů: Které můžeme napravit ještě před jejich potažením?
5 foto Hodnocení 3× Velikonoční marcipánové dekorace jsou krásné, barevné, sladké a voní po mandlích
6 foto Hodnocení 7× Jak potáhnout dort potahovkou. Sametově hladký povrch je odměnou za trpělivost
Hodnocení 18× Ochutit nebo obarvit marcipán můžete produkty koupenými nebo přírodními. Vyberte si
Polenta e osei: Italský dezert z piškotového těsta s jemným máslovým krémem a zdobený marcipánem je vláčný a chutná božsky
Princeznin dort není jen pro princezny: Na slavný švédský dezert je třeba piškotový korpus, jemný krém a speciální zelená peřinka
Anglický velikonoční koláč simnel cake zdobí mandloví „apoštolové" a nadchne hlavně milovníky marcipánu
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Jídelní rozmary slavných: Meryl Streepová váhu neřeší, občas zahřeší fastfoodem a miluje křupavou pizzu Margherita
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
10 foto Valašské frgále podle Petry z MasterChefa: Recept na koláče, které rozplakaly i drsného porotce Radka Kašpárka