Postup přípravy
Krok 1: Bůček zbavíme kůže a kostí. Nakrájíme na větší kusy čí pláty a osolíme a opepříme.
Krok 2: Vložíme do pekáče a pečeme cca 50 minut na 175°C. V době pečení si připravíme marinádu: med, hořčice Dijon, špetka chilli (nakrájíme česnek), je hustější konzistence .
Krok 3: Slijeme větší množství vyškvařeného sádla, které použijeme na jiný recept. Horké maso obalíme marinádou a poklademe česnekem a pečlivě zabalíme do alobalu. Necháme vystydnout.
Krok 4: Pak vložíme na 8 hodin do lednice rozležet. Pak už jen jíme s chlebíkem.
Zveřejněno 20. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marcelky lahodný nakládaný bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BqP
Moje poznámka
Marcelky lahodný nakládaný bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BqP
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 39 minutami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ševcovský mls II.
redwinn před 18 minutami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 18 minutami
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 48 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 53 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 1 hodinou
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 3 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 3 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit bůček na pečení,
jak naložit buček,
naložený česnekový bůček,
naloženi bučku na pečeni,
nalozeni bucku,
top recepty nakládaný bůček,
nakládaný bůček,
nalozeni bucek,
vařený naložený bůček,
jak naložit maso na pečení,
naložený bůček,
vařený a nakládaný bůček,
naložení masa před pečením,
naložení bůčku před pečením,
recept na nalozeni bucku,
naložení masa na pečení,
bůček naložení,
recept naložení bůčku,
jak naložit bůček před pečením,
naložit buček
Suroviny:
bůček vepřový,
česnek,
hořčice,
med,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (19)
rozmarynaH: u nás na Jizerkách zovna tak - napajcovaná - silně našminkovaná, zmalovaná.....
Jenže děvčata, víte, že to stejně má základ v potírání, nanášení? Ono i když se napajcáme, tak se natřeme. A to slovo pochází mimochodem z němčiny, kde to znamená opět potírání, mašlování... No a zas jsme u kořenů řeči. Takže všichni máme pravdu
Ja keď marinujem mäso pred grilovaním, stále hovorím o pácovaní...