Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 338 kJ / 1 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,05 g |
Tuky | 13,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 259,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marcipán
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G61Q
Moje poznámka
Marcipán
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G61Q
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 40 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 54 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 59 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 6 hodinami
Tématické fráze:
marcipán,
vařený marcipán,
tráva z marcipánu,
výborný marcipán,
jak udělat černý marcipán,
jak udělat trávu z marcipánu,
žehlička na marcipán,
černý marcipán,
marcipán videorecept,
čísla z marcipánu,
vyborny domaci marcipan,
výborný marcipán recept,
marcipan recept,
marcipán s medem,
recepty na marcipán,
www marcipány cz katalog dortů,
kachna z marcipanu,
jak vyrobit černy marcipan,
výroba marcipánu,
marcipán ze sušeného mléka
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko sušené,
med,
voda
Komentáře (4)