Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Jak usušit švestky, aby zůstaly měkké a nezplesnivěly: Snadný postup krok za krokem k lahodnému mlsání
Jak osmažit řízek, aby strouhanka neopadávala: S těmito fígly se to podaří pokaždé a i s minimem zkušeností
8 foto Hodnocení 63× Nepečené dobroty se zakysanou smetanou jsou lehké a svěží, ideální pro teplé dny
9 foto Hodnocení 9× Jak zpracovat podmáslí? Přinášíme několik tipů, jak zdravé podmáslí využít naplno
6 foto Hodnocení 10× Jak nejlépe zpracovat syrovátku? Několik tipů na zpracování v kuchyni i kosmetice
6 foto Hodnocení 289× Jak naložit maso, aby bylo křehké? S jednoduchým postupem si snadno každý poradí
7 foto Hodnocení 1× Vaření bez mléka: Kravské mléko můžeme vynechat nebo ho nahradíme mlékem rostlinným
6 foto Hodnocení 6× Co všechno víte a nevíte o mléce? Otestujte si své znalosti v našem poučném kvízu
8 foto Hodnocení 4× Jak využít tvaroh na strouhání? Báječně chutná na kynutých knedlících i v salátech
5 foto Hodnocení 6× Co dát do smoothie? Základem je ovoce se zeleninou, přidat můžete i ořechy a bylinky
Rajko Doleček kdysi doporučoval mléčnou dietou, s níž rychle shodíte 8 kg. Nadělá víc škody než užitku, říká Margit Slimáková
Lednovým hitem hubnutí je skyr: Je přímo nabitý bílkovinami a vápníkem, což z něj činí ideální "zeštíhlující" potravinu
Hodnocení 10× Velký předvánoční nákup je náročným oříškem pro všechny hospodyňky. Máme pro vás kompletní nákupní seznam. Stačí vyrazit
Čerstvé domácí máslo je hotové za pár minut. Spočítali jsme, zda se vyplatí nejen chuťově, ale i finančně
Jedlé krásky na zahradě i na balkoně: Jak pěstovat denivky, bohyšky i lichořeřišnice, které jsou krásnou ozdobou nejen do salátů
Cukroví na poslední chvíli: Vosí hnízda, tatrankové kuličky, šuhajdy nebo sladký salám zvládnete levou zadní
Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 R-o-m-i-k