Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
7 foto Hodnocení Jak připravit maso do mrazáku? Tipy nejen pro začátečníky na balení a skladování masa
7 foto Hodnocení 22× Jak zmrazit květák pro pozdější použití? Pomůže krátké povaření, ale také tác
11 foto Hodnocení 2× Jak převážet zmrzlinu, aby se nerozpustila? Teplotu vám pomůže udržet chladící box
8 foto Hodnocení 28× Jak zmrazit masový vývar. Poradíme, jak správně postupovat a na co si dát pozor
6 foto Hodnocení 2× Chyby při skladování zmrzliny: Škodí částečné rozmražování i dlouhé skladování
Jak na skvělou drobenku nejen na letní koláče? Sázkou na jistotu je poměr 2-1-1. Když jej dodržíte, moučníky budou božské
7 foto Hodnocení 35× Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin
Jak perfektně odmrazit lednici a mrazák: Proveďte to rychle a bez zbytečných ztrát. V zimě to jde snáz
Jak na skvělé medové jidáše? Velikonoční pečivo pomazané medem má podle starých pověr chránit před hadím uštknutím
Recept na skvělý rajčatový džem: Provoněný skořicí a hřebíčkem a dochucený špetkou pepře chutná fantasticky
Pečeme s Ivou: Snadná, sytá a výborná večeře či pohoštění nejen pro chladné dny - chlebové zelné placky