Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
7 foto Hodnocení 2× Jak připravit maso do mrazáku? Tipy nejen pro začátečníky na balení a skladování masa
7 foto Hodnocení 50× Jak zmrazit květák pro pozdější použití? Pomůže krátké povaření, ale také tác
11 foto Hodnocení 2× Jak převážet zmrzlinu, aby se nerozpustila? Teplotu vám pomůže udržet chladící box
8 foto Hodnocení 34× Jak zmrazit masový vývar. Poradíme, jak správně postupovat a na co si dát pozor
6 foto Hodnocení 2× Chyby při skladování zmrzliny: Škodí částečné rozmražování i dlouhé skladování
Jak na skvělou drobenku nejen na letní koláče? Sázkou na jistotu je poměr 2-1-1. Když jej dodržíte, moučníky budou božské
7 foto Hodnocení 39× Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin
Jak perfektně odmrazit lednici a mrazák: Proveďte to rychle a bez zbytečných ztrát. V zimě to jde snáz
Jak na perfektní švestkový kompot? Kromě švestek stačí jen jedna ingredience a tenhle postup krok za krokem zvládne i začátečník
Historie na talíři: Sůl měla ve starověku stejnou hodnotu jako zlato, hitem 70. a 80. let bylo šťavnaté kuře v soli podle tohoto receptu