Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
7 foto Hodnocení 2× Jak připravit maso do mrazáku? Tipy nejen pro začátečníky na balení a skladování masa
7 foto Hodnocení 44× Jak zmrazit květák pro pozdější použití? Pomůže krátké povaření, ale také tác
11 foto Hodnocení 2× Jak převážet zmrzlinu, aby se nerozpustila? Teplotu vám pomůže udržet chladící box
8 foto Hodnocení 33× Jak zmrazit masový vývar. Poradíme, jak správně postupovat a na co si dát pozor
6 foto Hodnocení 2× Chyby při skladování zmrzliny: Škodí částečné rozmražování i dlouhé skladování
Jak na skvělou drobenku nejen na letní koláče? Sázkou na jistotu je poměr 2-1-1. Když jej dodržíte, moučníky budou božské
7 foto Hodnocení 38× Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin
Jak perfektně odmrazit lednici a mrazák: Proveďte to rychle a bez zbytečných ztrát. V zimě to jde snáz
Koprová omáčka podle Šroubka: česká klasika podle receptu z roku 1926 od známého prvorepublikového hoteliéra
Smetanová houbová omáčka: Nádherně voní po divokém koření, zakysaná smetana jí dá typickou chuť a báječně ji zjemní