Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
7 foto Hodnocení Jak připravit maso do mrazáku? Tipy nejen pro začátečníky na balení a skladování masa
7 foto Hodnocení 25× Jak zmrazit květák pro pozdější použití? Pomůže krátké povaření, ale také tác
11 foto Hodnocení 2× Jak převážet zmrzlinu, aby se nerozpustila? Teplotu vám pomůže udržet chladící box
8 foto Hodnocení 28× Jak zmrazit masový vývar. Poradíme, jak správně postupovat a na co si dát pozor
6 foto Hodnocení 2× Chyby při skladování zmrzliny: Škodí částečné rozmražování i dlouhé skladování
Jak na skvělou drobenku nejen na letní koláče? Sázkou na jistotu je poměr 2-1-1. Když jej dodržíte, moučníky budou božské
7 foto Hodnocení 35× Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin
Jak perfektně odmrazit lednici a mrazák: Proveďte to rychle a bez zbytečných ztrát. V zimě to jde snáz
Video VIDEO: Perníkářka radí, jak na překrásně malované perníkové kraslice. Důležitá je správná tloušťka těsta
Marry me chicken aneb Jídlo, u kterého se žádá o ruku: Dokonale šťavnaté kuře ve smetanové omáčce s bylinkami a chilli chutná božsky