Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Jak nejlépe uchovat borůvky? Aby borůvky vydržely i přes zimu, můžete je zamrazit, usušit či zavařit nebo si přichystat likér
7 foto Hodnocení V červenci nastává hlavní sklizeň a zpracování letních druhů ovoce, zeleniny i bylin
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
6 foto Hodnocení 9× Jak uskladnit pažitku na zimu? Jednoduchým způsobem si připravte zásobu natí
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
5 foto Hodnocení 2× Jak skladovat máslo? Jde to v lednici, v mrazáku, ale i při pokojové teplotě
Video Hodnocení 189× Jak zavařit vlašské ořechy? Vyloupaná jádra ve sklenicích mají dlouhou trvanlivost
6 foto Hodnocení 6× Zelené natě sklidíme před příchodem mrazíků. Poradíme, jak je nejlépe uchovat
Jak zamrazit rajčata? Syrová jsou zamrazená hned, příprava vařených je delší, ale ta pak mají pestřejší využití
7 foto Hodnocení 6× Jak mrazit švestky? Rychle a jednoduše si připravte ovoce do moučníků na celý rok
14 foto Hodnocení 233× Jak zpracovat papriky do mrazáku? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
8 foto Hodnocení 527× Jak mrazit rajčata? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
7 foto Rychlá velikonoční nádivka jako od maminky: Voní bylinkami i máslem a díky tomuto postupu je raz dva hotová
Jídelní rozmary slavných: Herec Antonio Banderas má svou restauraci s příznivými cenami, kde vaří i klasickou španělskou paellu