Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Hitem internetu se staly jednoduché bramborové muffiny: Jsou úplně bez mouky a chutnají jako skvělá pizza
Čočkové tofu nadchne nejen vegetariány: Podle tohoto jednoduchého receptu ho zvládnete připravit jako nic
Holka u plotny radí: Kořeněná rajčatová omáčka se sýrem je skvělou rychlou večeří, která nezruinuje peněženku a chutná božsky
Hodnocení 6× Čím nahradit maso? Alternativ je více - při správné přípravě a ochucení si určitě pochutnáme
Hodnocení 11× 7 skvělých pomazánek, které nezatíží naši peněženku: Využijeme lučinu, jogurt, luštěniny, tofu, zeleninu nebo droždí
Hodnocení 140× Přerostlé cukety se velmi dobře hodí na cuketové pomazánky, některé z nich si snadno zavaříme na zimu. Skvěle chutnají na topinky
Hodnocení 19× Jak připravit chutné, levné a výživné pomazánky z luštěnin. Nejoblíbenější recepty na cizrnovou a fazolovou pomazánku
Hodnocení 176× Rychlé a levné halušky z mouky a brambor. Jak je snadno připravit a s čím je podávat
Hodnocení 201× Jak používat tofu ve studené kuchyni. Lze jej naložit a připravit z něj chutnou pomazánku
10 foto Holka u plotny radí: Jak na třený biskupský chlebíček podle Marie-Janků Sandtnerové? Recept z roku 1936 nezklame