Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Hitem internetu se staly jednoduché bramborové muffiny: Jsou úplně bez mouky a chutnají jako skvělá pizza
Čočkové tofu nadchne nejen vegetariány: Podle tohoto jednoduchého receptu ho zvládnete připravit jako nic
Holka u plotny radí: Kořeněná rajčatová omáčka se sýrem je skvělou rychlou večeří, která nezruinuje peněženku a chutná božsky
Hodnocení 6× Čím nahradit maso? Alternativ je více - při správné přípravě a ochucení si určitě pochutnáme
Hodnocení 11× 7 skvělých pomazánek, které nezatíží naši peněženku: Využijeme lučinu, jogurt, luštěniny, tofu, zeleninu nebo droždí
Hodnocení 140× Přerostlé cukety se velmi dobře hodí na cuketové pomazánky, některé z nich si snadno zavaříme na zimu. Skvěle chutnají na topinky
Hodnocení 19× Jak připravit chutné, levné a výživné pomazánky z luštěnin. Nejoblíbenější recepty na cizrnovou a fazolovou pomazánku
Hodnocení 175× Rychlé a levné halušky z mouky a brambor. Jak je snadno připravit a s čím je podávat
Hodnocení 168× Jak používat tofu ve studené kuchyni. Lze jej naložit a připravit z něj chutnou pomazánku
Buchty na páře nebo povidlové knedlíky? Připravují se jako buchty, vaří jako knedlíky a důležité je správně umístit plátýnko
Jahody se šlehačkou: Královská delikatesa je už 150 let oficiálním dezertem Wimbledonu. A platí pro ni tahle přísná pravidla