Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
Vepřová panenka jako špíz, na šalvěji s pomeranči Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 Lenka Škulinová 90 min
Burger s žampionem portobello, karamelizovanou cibulí a klobásou Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 1974andrea
Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Ivace64
Pikantní grilovaná kuřecí prsa se zázvorovou marinádou a bramborovým salátem s cibulí Recept ještě nebyl hodnocen 4,0 Ivace64
Retro okénko: Tyčinka Studentka stála kdysi 2,50 Kčs. Dobrota plná rozinek byla první zdravou, dnešními slovy „fitness“ tyčinkou
"Uvař mandel šneků, utři šest lotů sardelí": Kuchařka Rettigová na Vánoce místo kapra vařila hlemýždě