Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 577 kJ / 5 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,46 g |
Tuky | 151,52 g |
Vláknina | 48,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1 001,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše smícháme, vlejeme na připravený plech s vysokým okrajem a dáme péct.
Krok 2: Po upečení necháme vychladnout a pak krájíme na pravidelné kousky.
Zveřejněno 14. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová Karkulka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8v1
Moje poznámka
Jahodová Karkulka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8v1
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 58 minutami
Belgické vafle
Přidáno před 6 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 9 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 10 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 40 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 41 minutami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 2 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 3 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 3 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 4 hodinami
Tématické fráze:
jahodové dobroty,
buchta karkulka,
jahodová dobrota,
rozmixovane jahody,
dobroty z jahod,
dort červená karkulka,
rezy cervena karkulka,
moucnik cervena karkulka,
jahodove recepty,
babicovy dobroty medová srdíčka,
jahodová srdíčka,
koláč z rozmixovaných jahod,
karkulcin rez,
recept dort karkulka,
babicovy dobroty 30.3. 2013,
babicovy dobroty 30.10. dnes recepty,
jahodove srdicko,
babicovy dobroty jahodovy kolac,
recept buchta karkulka,
karkulka dort recept
Suroviny:
jahody,
mouka polohrubá,
cukr,
olej,
vejce,
prášek do pečiva
Komentáře (10)
Ako dlho sa to má piect a pri koľkých stupňoch?
Alebo - ako poznám, že je to už upečené?
Je potrebné nejak upravovať (vymazat, posypat mukou...) plech?