Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 664 kJ / 1 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,30 g |
Tuky | 144,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 6,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJgB
Moje poznámka
Pikantní hovězí se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJgB
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
MonikaP. před 12 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 37 minutami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 3 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 4 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 11 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězi na hřibkach,
hovězí maso se smetanou,
maso z mladeho byka,
mladý býk recept,
pikantní hovězí,
maso z býka recept,
býk recepty,
kuřeci zavitky na hřibkach,
maso z byka recepty,
zadni byci maso jak udelat,
dobré jídlo z hovězího,
hovězí smes,
recepty z býka,
hovězí z mladého býka recept,
mlady byk recepty,
recept z byka,
hovězí smetana,
recepty na maso z býka,
zadni hovezi z mladeho byka,
recepty z mladého býka
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina anglická,
čabajka,
smetana ke šlehání,
koření fajitas
Komentáře (14)
spagetka: maso starim tmavne, to je pravda. ale vybiram tak, ze si v kramu najdu maso z mladeho byka a na obalech v Bille (nevm, jak jinde) je vzdycky datum porazky a stari zvirete. A u tech stejnych hledam tmave. A mas ho klidne i u dva dny stareho masa. A stary maso neni tak zle