Suroviny
Porce: 14 bochánků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 462 kJ / 3 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,90 g |
Tuky | 174,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 406,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme na vále těsto, které naplníme jablky (posypeme skořicí a cukrem) nebo tvarohem (prý je dobrá rebarbora). Závin potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme tak na 160 stupňů asi 35 min.
Zveřejněno 3. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zatočený závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v87g
Moje poznámka
Zatočený závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v87g
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 10 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 10 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 5 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 5 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 6 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 8 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 9 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 10 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 11 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 11 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 11 hodinami
Tématické fráze:
zavin z rebarbory,
jak zatočit závin,
jak zatocit strudl,
rebarbora závin,
zatočený štrůdl,
závin s nutelou,
zatočený koláč s nutelou,
závin rebarbora,
zatočený koláč,
zatočený jablečný koláč,
listove testo zatocene,
jablkový závin,
rebarbora-závin,
zatočené buchty,
rebarbora na závin,
tvarohové buchty zatocene,
jak zatočit jablečný štrůdl,
zatocenetvarohove buchty jinak,
tvarohové těsto na závin rebarbora,
jak zatocit jablecny zavin
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
máslo,
sůl,
mléko
Komentáře (7)