Suroviny
Porce: 14 bochánků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 462 kJ / 3 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,90 g |
Tuky | 174,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 406,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme na vále těsto, které naplníme jablky (posypeme skořicí a cukrem) nebo tvarohem (prý je dobrá rebarbora). Závin potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme tak na 160 stupňů asi 35 min.
Zveřejněno 3. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zatočený závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v87g
Moje poznámka
Zatočený závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v87g
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 6 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 1 hodinou
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 1 hodinou
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 1 hodinou
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 4 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 4 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 6 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
zavin z rebarbory,
jak zatočit závin,
jak zatocit strudl,
rebarbora závin,
zatočený štrůdl,
závin s nutelou,
zatočený koláč s nutelou,
závin rebarbora,
zatočený koláč,
zatočený jablečný koláč,
listove testo zatocene,
jablkový závin,
rebarbora-závin,
zatočené buchty,
rebarbora na závin,
tvarohové buchty zatocene,
jak zatočit jablečný štrůdl,
zatocenetvarohove buchty jinak,
tvarohové těsto na závin rebarbora,
jak zatocit jablecny zavin
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
máslo,
sůl,
mléko
Komentáře (7)