Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPKQ
Moje poznámka
Kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPKQ
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 20 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 20 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 4 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 5 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 5 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 7 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 7 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 7 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 8 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 12 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 12 hodinami
Tématické fráze:
kachní prsa recept,
kachní prsa,
kachni prsa recepty,
recept na kachní prsa,
kachna recept,
recepty na kachní prsa,
recept kachní prsa,
jak péct kachni prsa,
recepty kachní prsa,
naložená kachní prsa,
kachní prso recept,
kachni,
kachní prso,
jak udelat kachni prsa,
kachna recepty,
recepty z kachních prsou,
top recepty kachní prsa,
kachní prsa - úprava,
top recepty kachna,
naložené kachní prsa
Suroviny:
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
jalovec,
kůra citronová,
šťáva citronová,
sůl,
máslo,
prsa kachní
Komentáře (10)
Jj, vím o čem mluvíte..., občas se k tomuto jídlu nachomejtnu a pochutnám si
Minutková kachní prsa
Recept ještě nebyl hodnocen 4,8No, ale stejně mám raději propečenou klasiku
Včera jsem pekl káču vcelku, dnes jsem obíral kosti a slupl jsem i 1/4 "ukradených" prs
Už je to ok
Jj, vypadá...
...přesně jako když se dělá hodinu při 200°C