Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladká volská oka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j0NB
Moje poznámka
Sladká volská oka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j0NB
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 4 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 4 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 18 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 8 minutami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 26 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 33 minutami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 2 hodinami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 3 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 3 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 3 hodinami
Tématické fráze:
volská oka,
volské oko,
volská oka recept,
sladká večeře,
volské oko recept,
volské oko jinak,
jak udělat volské oko,
jak udelat krupicovou kasi,
recept na volské oko,
jak uvařit volské oko,
jak uvařit krupici,
volská oka recepty,
něco dobrého k večeři,
jak uvařit krupicovou kaši,
jak se dělá volské oko,
mail akari-tiershiatsu.ch loc:cz,
volsky oko,
recepty volska oka,
recept na sladkou večeři,
udelam se
Suroviny:
mléko,
máslo,
cukr krupice,
krupice dětská,
kompot broskvový
Komentáře (40)
Casino, sice pět let po funuse
Paráda
Hihi, už vím čím na nejbližší pánské jízdě přeqapím kamarády
Nazvu to "ham and eggs" a už je slyším, jak se diví proč to na jídelníčku prezentuju jako dezert
Poradí někdo, čím by šla nejlíp imitovat šunčička, nebo slaninka
No, třeba to udělám se slanou krupicí bez imitace, jako předkrm...Proč ne, že?
Sallyna, krupicová kaše je docela sytá, pokud sníš jeden kousek, je to fajn svačinka nebo zákusek, ale po 4-5 kouskách jsi opravdu najedená, to mi věř
Nechci se moc michat do rozjete diskuze, ale nepripada vam ze neregistrovani tetejaja a česnek jsou jedna a ta sama osoba co pise jenom pod jinym nickem?Kdysi kdyz jsem jeste psala blog a delala grafiku, tak mi nadavalo asi 5 uzivatelu se stejnou IP adresou
Souhlasím se Špagetkou, že přidání ostatních receptů je nesmyslné.
Má pravdu tejaja(neregistrovaná/ý), že se ponechávají pouze pozitivní reakce. Jestliže to není volgární příspěvek, měl by tam zůstat, protože ta diskuze nad ním je potom zcela zbytečná a měla by se vymazat také.
Jsem ráda, že sem chodíš hledat inspiraci, já na tom nejsem nijak jinak. Tak at jsou ti tyhle stránky především k užitku
myslím, že se mnou budou souhlasit i ostatní registrovaní - tady nejde o sortování lidí, ale o to, že někdo si dá tu práci jídlo uvařit, naaranžovat, vyfotit, vložit na web jak složení tak fotky - to vše stojí nějaký čas a úsilí...nehrajeme si tu na body, některá jídla si své příznivce najdou, jiná ne...ale pochvalu si myslím zaslouží všichni, kteří aktivně přispějí...ono je vždy přínosnější motivovat lidi pochvalou než kritikou....a bez aktivních uživatelů by tyto stránky zapadly mezi mraky jiných pokusů o podobné www.
Takže pokud chcete hodnotit úroveň stránek a lidí, kteří je udržují naživu - zaregistrujte se a ukažte svá dílka, rádi i vám pošleme bodíka a pochvalu...
Neregistrovaná tejajo,zaregistruj se,něco zajímavého,nebo dobrého přidej