Krkovičkový plátek s volským okem

ivulinka Kuchařka: ivulinka

4 porce Vepřové maso 2 názory

Suroviny

4 plátky krkovičky
sůl
pepř
1 palička česneku
červená mletá paprika
olej na smažení
4 vejce
Recept si zatím oblíbilo 25 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a potřeme prolisovaným česnekem. Maso uložíme do lednice alespoň na noc.

  2. V pánvi rozehřejeme olej a plátky masa zprudka opečeme z obou stran.

  3. Opečené maso vyjmeme. Ve výpeku uděláme volská oka, která osolíme a opepříme a položíme na plátky masa.

  4. Podáváme se zeleninovou oblohou, brambory, ale i chléb k večeři by nebyl špatný.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 3 736 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovičkový plátek s volským okem

  • mata3636 mata3636

    také jednoduché a aké lákavé :yes:

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    je to úžasná klasika:yes::-D jak je možné, že zde není jediný komentář? nádherné foto;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřové plátky s volským okem maso s volskym okem krkovice na přírodno krkovice na přírodno vepřový steak s volským okem hovezi steak s volskym okem krkovička na přírodno maso se sýrem a volskym okem přírodní řízek s volským okem vepřová kotleta s volským okem vepřové kotlety s volskym okem kuřecí steak s volským okem kotleta volske oko vepřové plátky na přírodno hovězí steaky s volským okem hovezi s volskym okem byftek na prirodno roštěnka s volskym okem a syrem přírodní kotleta s volským okem kuřecí maso s volským okem

Zapomněl/a jsem heslo