Krkovičkový plátek s volským okem

Suroviny 4 porce

4 plátky krkovičky
sůl
pepř
1 palička česneku
červená mletá paprika
olej na smažení
4 vejce

Postup přípravy receptu

  1. Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a potřeme prolisovaným česnekem. Maso uložíme do lednice alespoň na noc.

  2. V pánvi rozehřejeme olej a plátky masa zprudka opečeme z obou stran.

  3. Opečené maso vyjmeme. Ve výpeku uděláme volská oka, která osolíme a opepříme a položíme na plátky masa.

  4. Podáváme se zeleninovou oblohou, brambory, ale i chléb k večeři by nebyl špatný.

Komentáře k receptu Krkovičkový plátek s volským okem

Tématické fráze: vepřové plátky s volským okem maso s volskym okem krkovice na přírodno krkovice na přírodno vepřový steak s volským okem hovezi steak s volskym okem krkovička na přírodno maso se sýrem a volskym okem přírodní řízek s volským okem vepřová kotleta s volským okem vepřové kotlety s volskym okem kuřecí steak s volským okem kotleta volske oko vepřové plátky na přírodno hovězí steaky s volským okem hovezi s volskym okem byftek na prirodno roštěnka s volskym okem a syrem přírodní kotleta s volským okem kuřecí maso s volským okem