Postup přípravy
Máslo sice vyjde dráž,ale pocit,že jsem ho dělala doma je báječný.
Zveřejněno 23. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkpn
Moje poznámka
Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkpn
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 10 hodinami
Krenex
dragomirac před 11 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 11 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 12 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 12 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 13 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 13 hodinami
Tématické fráze:
vyroba domaciho masla,
výroba másla,
jak vyrobit máslo,
výroba másla z domácího mléka,
výroba másla ze smetany,
domácí smetana,
jak se dělá máslo,
forma na máslo,
jak udělat máslo,
nekynuté langoše,
máselnice na výrobu másla,
formy na máslo,
jak vyrobit máslo z mléka,
jak se dělá domácí máslo,
prodej domácího másla,
máslo ze smetany,
máslo ze šlehačky,
jak si vyrobit máslo,
výroba másla z mléka,
máslo recept
Komentáře (23)
Podmáslí pak využívám při pečení místo mléka...
Smetana se může předem mírně osolit lépe pouští tekutinu. Zároveň však nevyšlehat úplně dotuha, maže se pak špatně i při pokojové teplotě.
Předpokládala jsem, že biomléko je také max.3,5%, ale z bio farem a tudíž z něj máslo nelze udělat. Pokud je však se smetanou, pak lze ze sebrané smetany máslo vyrobit.
Dobrou chuť
ďakujem za fantastický tip