Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 596 kJ / 1 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,46 g |
Tuky | 18,64 g |
Vláknina | 10,32 g |
Cholesterol | 435 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 184,08 g |
Postup přípravy
Dobrou chuť :-)
Zveřejněno 24. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBVn
Moje poznámka
Tvarohové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBVn
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 4 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 21 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 21 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 9 minutami
Domácí lasagne
Veronika834 před 20 minutami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 39 minutami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 1 hodinou
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 1 hodinou
Tiramisu od babičky
Anny12 před 1 hodinou
Chlupaté knedlíky
breha@email.cz před 1 hodinou
Masová směs na špagety
MiroslavB před 3 hodinami
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 8 hodinami
Tématické fráze:
rohlíčky s tvarohem,
rohlíčky z tvarohového těsta,
tvarohové buchty,
kynuté buchty s Majolkou®,
kynute testo s Majolkou®,
tvarohové těsto na rohlíčky,
kynuté tvarohové těsto,
buchty s Majolkou®,
svatomartinské rohlíčky video,
rohliky s tvarohem,
tvarohové rohlíčky s marmeládou,
tvarohové těsto kynuté,
nekynuté svatomartinské rohlíčky,
moučník metro,
buchty tvarohové,
tvarohovérohlíčky,
tvarohové rohlíky recept,
tvarohové kynuté buchty,
tvarohový rohlíček,
buchta z Majolky®
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tuk,
sůl,
droždí,
cukr krupice,
mléko,
tvaroh měkký,
žloutek,
cukr,
rozinky
Komentáře (21)
Někdy s epak ještě těsta před pečením nechávají odstát, nebo samotné těsto před zprácováním do tvaru nechává kynout, ale to u tohodle není potřeba. Po vykynutí kvásku ho zapracovat do ětsta, upatlat rohlíčky a šup s tím do trouby