Postup přípravy
Krok 1: Meloun rozpůlíme, vydlabeme, spodní půlkou protáhneme špejle - rošt, připevníme nohy z nějakých dřívek (nosnost záleží na velikosti melounu).
Krok 2: Špízy připravíme z kousků ovoce (drobné bobule, dílky citrusů).
Krok 3: Kousky ovoce vložíme také do spodní poloviny melounu, můžeme pokrýt kousky čokolády (imitující uhlí), poklop připevníme špejlemi.
Zveřejněno 16. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Melounový gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DA2K
Moje poznámka
Melounový gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DA2K
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 19 minutami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 5 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 6 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 10 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 11 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 11 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 12 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 12 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 13 hodinami
Tématické fráze:
meloun špízy,
tncz meloun,
uzasne recepty na gril,
melounovy angrešt,
co na gril recepty,
meloun cantaloupe recept,
recepty na gril,
vodní gril recepty,
meloun recepty nápady,
meloun jako gril,
vodní gril recept,
napoj z melounu cantaloupe,
recept gril,
google malé melounky,
melounový koktejl hruška,
recepty z melounu,
tncz nova-koktejl z melounu,
tncz nova 16.7. 2015
Suroviny:
meloun,
špejle,
jahody,
angrešt,
pomeranče
Komentáře (12)