Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 009 kJ / 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,00 g |
Tuky | 17,36 g |
Vláknina | 59,60 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 68,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lusky očistíme, umyjeme, pokrájame, povaríme v slanej vode.
Krok 2: Na oleji speníme cibuľu, pridáme mäso, varechou rozdrobíme, osolíme, okoreníme, pretlačíme cesnak, opekáme.
Krok 3: Pekáč vystelieme pečiacim papierom, rozprestrieme polovicu fazuliek, na to mäso, posypeme posekanou petržlenovou vňaťou, poukladáme kolieska paradajok, osolíme.
Krok 4: Zakryjeme druhou polovicou fazuliek, zalejeme smotanou, v ktorej sme rozšľahali vajíčka a osolili.
Krok 5: Zapekáme asi 45 min. pri 200 stupňoch, z toho polovičný čas pod alobalom.
Zveřejněno 3. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový pekáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27Zz
Moje poznámka
Fazolkový pekáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27Zz
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 1 hodinou
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 17 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 19 minutami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 1 hodinou
Kuřecí čína
Cikitaka před 1 hodinou
Švestková buchta
ctomala před 1 hodinou
Švestková povidla
ctomala před 1 hodinou
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 3 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 3 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Tématické fráze:
fazolkovy hrnec,
brokolica mlete maso recepty
Suroviny:
fazolky zelené,
maso,
olej,
cibule bílá,
česnek,
nať petrželová,
sůl,
Komentáře (12)
Zdravím!
A fazuľky som varila v mikrovlnke, ide to rýchlo a jednoducho a nemusím umyť hrnce a sito...do postupu som to neuviedla, lebo nie každý má rád mikrovlnku.
A ešte to ide aj s vajcami natvrdo - miesto mäsa, iba kolieska na lusky uložiť a potom normálne podľa postupu.
Ďakujem za záujem!