Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 548 kJ / 2 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,09 g |
Tuky | 45,25 g |
Vláknina | 28,72 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,09 g |
Sacharidy | 510,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYZJ
Moje poznámka
Skořicový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYZJ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
pekarna eta siesta houskove knedliky,
trhaný chléb,
skoricovy chleb z pekárny,
skořicový chleba z domací pekárny,
trhaný skořicový,
trhací chleba,
skoricovy chleba do pekarny,
skořicový chlebíček,
trhací chléb z domací pekárny,
trhaný chleba,
recept na trhací chleba,
trhaný chléb recept,
škoricový trhaci chlieb,
recept na škořicovy olej,
domácí pekárna eta siesta recepty,
chléb z pekárny eta siesta recept,
trhaci chleba recept,
skořicový chleba s pekárny,
pekárna siesta recepty,
recept-skoricovy chleb
Suroviny:
voda,
mléko,
olej,
cukr,
sůl,
skořice,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
rozinky,
droždí
Komentáře (6)
Ja by som nastavila na 1 000 g, ale možno sa ozve niekto, kto poradí, pretože má rovnakú pekáreň. Napíš, akú pekáreň máš