

Skořicový chléb
Suroviny
- 200 ml vody
- 6 lžic mléka
- 3 lžíce oleje
- 3 lžíce cukru
- 1/2 lžičky soli
- 1 lžíce skořice
- 360 g hladké mouky
- 120 g celozrnné mouky
- 100 g rozinek
- 1/3 kostky droždí (14 g)
Postup přípravy receptu
Do pekárne dáme tekuté ingrediencie, potom vložíme sypké. Pečieme na programe SPRINT.
Poznámka od kuchařky
Chlieb je sladký, vhodný na potretie maslom alebo džemom.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Skořicový chléb
-
fakirka , ja mám nastavenú pekáreň na väčšiu veľkosť chleba, mám ETA SIESTU, tam mám 2 veľkosti chleba, mám nastavenú veľkosť II. To je nad 1 000 g, závisí od druhu chleba.
Ja by som nastavila na 1 000 g, ale možno sa ozve niekto, kto poradí, pretože má rovnakú pekáreň. Napíš, akú pekáreň máš -
Jsem v pečení nováček a nevím,na jakou gramáž mám nastvit pekárnu-1000g,1500g nebo 750g?
-
Ještě, že jsem si nastavila více těch náhodných receptů.
-
Vyzkoušený a moc dobrý. Pekla jsem s maličkými úpravami už dvakrát a
měl velký úspěch.
-
ukládám a vyzkouším, to vypadá dobře
-
Tohle si umím představit velmi dobře