Skořicový chléb

tejaja Kuchařka: tejaja

Domácí pekárna 6 názorů

Suroviny

200 ml vody
6 lžic mléka
3 lžíce oleje
3 lžíce cukru
1/2 lžičky soli
1 lžíce skořice
360 g hladké mouky
120 g celozrnné mouky
100 g rozinek
1/3 kostky droždí (14 g)
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárne dáme tekuté ingrediencie, potom vložíme sypké. Pečieme na programe SPRINT.

Poznámka

Chlieb je sladký, vhodný na potretie maslom alebo džemom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Skořicový chléb

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    fakirka , ja mám nastavenú pekáreň na väčšiu veľkosť chleba, mám ETA SIESTU, tam mám 2 veľkosti chleba, mám nastavenú veľkosť II. To je nad 1 000 g, závisí od druhu chleba.
    Ja by som nastavila na 1 000 g, ale možno sa ozve niekto, kto poradí, pretože má rovnakú pekáreň. Napíš, akú pekáreň máš ;-)

    Odpovědět

  • fakirka fakirka(neregistrovaná)

    Jsem v pečení nováček a nevím,na jakou gramáž mám nastvit pekárnu-1000g,1500g nebo 750g?

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Ještě, že jsem si nastavila více těch náhodných receptů. ;-):yes:

    Odpovědět

  • Tana K Tana K

    Vyzkoušený a moc dobrý. Pekla jsem s maličkými úpravami už dvakrát a :-)měl velký úspěch.

    Odpovědět

  • Marta Marta

    ukládám a vyzkouším, to vypadá dobře :yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Tohle si umím představit velmi dobře :-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pekarna eta siesta houskove knedliky trhaný chléb skoricovy chleb z pekárny skořicový chleba z domací pekárny trhaný skořicový trhací chleba skoricovy chleba do pekarny skořicový chlebíček trhací chléb z domací pekárny trhaný chleba recept na trhací chleba trhaný chléb recept škoricový trhaci chlieb recept na škořicovy olej domácí pekárna eta siesta recepty chléb z pekárny eta siesta recept trhaci chleba recept skořicový chleba s pekárny pekárna siesta recepty recept-skoricovy chleb

Zapomněl/a jsem heslo