Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 898 kJ / 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,67 g |
Tuky | 1,56 g |
Vláknina | 14,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní polévka z tykve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JN5P
Moje poznámka
Letní polévka z tykve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JN5P
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 13 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 14 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 52 minutami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 53 minutami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 56 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 57 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 59 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Olympus před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 2 hodinami
Tématické fráze:
polévka z tykve,
polévky z tykve,
polévka z tykve hokaido,
tykev hokkaido recepty,
tykve,
polevka z tekvice,
polívka z tykve,
tykev polévka,
tykev recepty polévky,
polívka z tykev,
polivka z tekvice,
hokajdo tykev,
polevka z cukině,
polévka s tykví,
recept na polévku z tykve,
cukina hokajdo,
tykev,
polivka v tekvici,
polévka z tykve hokkaido,
polévka ze zelené tykve
Suroviny:
cuketa,
cibule,
olej,
sůl,
paprika,
rajče,
podravka,
voda,
Komentáře (10)
A potom, tento web je hlavne o varení...Názorom pána Jardu sa preto nevzrušujem.
Ja osobne hokkaido nepoznám, varím z tekvice s bielym vnútrajškom, "mäsom". Ak máš prerastené cukety, som presvedčená, že výsledok bude identický. Ja na plantáži cukety nemám, ale ak ma niekto obdaruje takou väčšou, používam ako tekvicu.
Zdravím!
Na zahradě nám zrají dýně hokkaido, pokud bych tuhle polévečku dělala, musím tu dýni v ní rozvařit (rozmixovat)