Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 444 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,18 g |
Tuky | 23,11 g |
Vláknina | 78,92 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 53,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené kuřecí s dýní a řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7MoO
Moje poznámka
Dušené kuřecí s dýní a řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7MoO
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 8 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí quiche
TotalMudla před 39 minutami
Máslová krupková polévka
poirotka před 1 hodinou
Kuře po vracovsku
poirotka před 1 hodinou
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 3 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 3 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 4 hodinami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí sekaná
MarLen88 před 4 hodinami
Tématické fráze:
dušená dýně hokaido,
kuře s dýní,
dušená dýně,
dušené maso s dýní,
kuřecí s dyni,
pecena dyne s rapikatym celerem,
dušené kuřecí maso s dýní,
dušená dýně s masem,
dušená zelenina s řapíkatým celerem,
recepty z dýně dušené,
recepty z dýně dušené,
dušená dyně s brambory,
dušená dyne dýně hokaido,
hpikaido,
hokajdo s řapíkatým celerem,
dýně dušená,
dučena dyně,
hokkaido dušená,
recept kuřecí s dýní,
kuře s dýní a paprikou
Suroviny:
dýně hokkaido,
kuřecí stehenní řízky,
cibulka jarní,
pórek,
celer řapíkatý,
česnek,
sůl,
koření zlaté kuře,
olej olivový,
chilli paprika čerstvá,
bujon kuřecí,
voda
Komentáře (20)