Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 152 kJ / 3 382 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,72 g |
| Tuky | 133,24 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 464 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 476,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žloutky ušleháme s polovinou cukru do pěny, pomalu přidáváme horkou vodu. Přidáme olej, mouku s práškem do pečiva, citronovou kůru. Z bílků, špetky soli a 4 lžic studené vody ušleháme tuhý sníh, přidáme druhou polovinu cukru. Sníh opatrně vmícháme do těsta.
Krok 2: Pečeme v horkovzdušné troubě na 150°C dorůžova.
Zveřejněno 4. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rokoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DALn
Moje poznámka
Rokoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DALn
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 59 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
dort rokoko,
dort rokoko recept,
recept na dort rokoko,
cukroví rokoko,
krém rokoko,
řezy rokoko,
rokoko dorty,
rokoko krém,
rokoko řezy,
rokoko olej,
rokoko dort,
rokoko rezy recept,
rokoko,
moučník rokoko,
rokoko dortíčky,
dortíky rokoko
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
voda,
olej,
kůra citronová
Komentáře (6)