Zapečené těstoviny "Všehochuťky"
Pokud máte v lednici od každého trochu, můžete i z těchto surovin připravit chutný a rychlý oběd na způsob zapečených šunkofleků. Spotřebujete bez plýtvání všechny zbylé suroviny. Zeleninový salát nebo kyselá okurka jídlo skvěle doplní.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 976 kJ / 472 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 26,54 g | 
| Tuky | 22,49 g | 
| Vláknina | 9,50 g | 
| Cholesterol | 524 mg | 
| Sodík | 433 mg | 
| Sůl | 0,97 g | 
| Sacharidy | 37,90 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Zapečené těstoviny "Všehochuťky"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmOK
Moje poznámka
					
				
Zapečené těstoviny "Všehochuťky"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmOK
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 34 sekundami
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 41 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 47 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 2 hodinami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 5 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 7 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							recept na zapečene těstoviny, 
						
						
							zapečené těstoviny, 
						
						
							zapečené těstoviny s mlekem, 
						
						
							jak zpracovat pečené maso, 
						
						
							zapečené pizza těstoviny, 
						
						
							jak zpracovat zbytek pečeného kuřete, 
						
						
							zapečené těstoviny ze zbytkú, 
						
						
							pečené těstoviny, 
						
						
							zapečené zbytky masa, 
						
						
							zapečené těstoviny recept, 
						
						
							jak zpracovat zbytky masa, 
						
						
							co se zbytky uzenin, 
						
						
							zapečené těstoviny recepty, 
						
						
							zbytek těstovin, 
						
						
							zbytek těstoviny, 
						
						
							testoviny s mlekem, 
						
						
							zapečené potraviny, 
						
						
							zapékané těstoviny, 
						
						
							jídla ze zbytků uzenin, 
						
						
							zapečené těstoviny se zbytky masa
						
					
						Suroviny:
						
							cibule, 
						
						
							cuketa, 
						
						
							česnek, 
						
						
							uzenina, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							olej, 
						
						
							mléko, 
						
						
							vejce, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							vegeta, 
						
						
							těstoviny
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (11)
S těmi zbytky to dělám jinak - když vidím, že se už šunka, salám, sýr apod. nedojí, protože každý jde po čerstvě nakoupeném, ale i např. žampiony, pórek, cibulka, nakonec i pečené maso - tak vše dávám do mrazáku do jedné krabičky (suroviny samostatně zabalím) a pak jednou za čas udělám pizzu. Je to vlastně zadarmo večeře (jen udělám těsto) a všichni máme pizzu rádi.
Máš můj obdiv, pokud se ti daří udržet nákup potravin a stav v lednici v plánované rovině
Nic takového, jako "čistění lednice od zbytků" nedělávám, kupuji víceméně programově ty suroviny, z kterých chci vařit. Tak nevím, jestli bych si na vaření šla koupit něco, co u ostatních zůstalo v lednici jako zbytky
Nazvala bych to "invenčním zpracováním zbytků", ne receptem, který nabízím ostatním k realizaci.