Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 077 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 50,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruská zmrzlina s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7Zm
Moje poznámka
Ruská zmrzlina s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7Zm
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 12 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 15 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 19 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 8 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 9 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 10 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 11 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 12 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 12 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 12 hodinami
Tématické fráze:
ruská zmrzlina,
ruská zmrzlina recept,
zmrzlina,
co za par sekund udela zmrzlinu,
recept zmrzlina,
chlebíčky aranžování,
ruská zmrzlina ze dvou ingrediencí,
ruská zmrzlina recepty,
jak zuzitkovat zbylé řízky,
zmrzlina z bílků,
recepty-zmrzlina,
super hubova omačka,
recept ruská zmrzlina,
lidový chlebíček recept,
jogurtova zmrzlina s kakaem,
ruská zmrzlina čokoládová,
русский рецепт,
aranžování zmrzliny,
chlebíčky aranžování recepty,
jak zužitkovat bílky
Suroviny:
šlehačka,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
bílek,
kakao
Komentáře (50)
veliká škoda, že už k nám není exportována ta opravdová ruská zmrzlina z Ruska, ty rostlinné náhražky, které si dovolují nazývat zmrzlinou, prodávané u nás jsou fujtajbl!
Lucasinko, i tobě díky za tip
Vyzkouším oboje, a pak dám vědět.
Hougou,, pro mě je to zatím taky marný boj, poslední zmrzlina, kterou jsem zkoušela nepovolila ani po půl hodině, co jsem ji vytáhla z mrazáku. Nabrat už sice šla, ale byla plná nepříjemných krystalků. Ale to už je k úplně jinému receptu
Dky kladným odezvám dám teď šanci tomuhle a uvidime