Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 077 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 50,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruská zmrzlina s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7Zm
Moje poznámka
Ruská zmrzlina s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7Zm
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 9 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 2 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 5 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 5 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 5 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 5 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 6 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 6 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 7 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 8 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 8 hodinami
Tématické fráze:
ruská zmrzlina,
ruská zmrzlina recept,
zmrzlina,
co za par sekund udela zmrzlinu,
recept zmrzlina,
chlebíčky aranžování,
ruská zmrzlina ze dvou ingrediencí,
ruská zmrzlina recepty,
jak zuzitkovat zbylé řízky,
zmrzlina z bílků,
recepty-zmrzlina,
super hubova omačka,
recept ruská zmrzlina,
lidový chlebíček recept,
jogurtova zmrzlina s kakaem,
ruská zmrzlina čokoládová,
русский рецепт,
aranžování zmrzliny,
chlebíčky aranžování recepty,
jak zužitkovat bílky
Suroviny:
šlehačka,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
bílek,
kakao
Komentáře (50)
veliká škoda, že už k nám není exportována ta opravdová ruská zmrzlina z Ruska, ty rostlinné náhražky, které si dovolují nazývat zmrzlinou, prodávané u nás jsou fujtajbl!
Lucasinko, i tobě díky za tip
Vyzkouším oboje, a pak dám vědět.
Hougou,, pro mě je to zatím taky marný boj, poslední zmrzlina, kterou jsem zkoušela nepovolila ani po půl hodině, co jsem ji vytáhla z mrazáku. Nabrat už sice šla, ale byla plná nepříjemných krystalků. Ale to už je k úplně jinému receptu
Dky kladným odezvám dám teď šanci tomuhle a uvidime