Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 343 kJ / 1 038 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,47 g |
| Tuky | 4,79 g |
| Vláknina | 14,17 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 383 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 221,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexická rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mZ3
Moje poznámka
Mexická rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mZ3
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 4 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 4 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 4 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 6 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 7 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 7 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 8 hodinami
Tématické fráze:
mexická rýže,
mexická rýže nejlepší recept,
jaka je nejlpsi ryye,
dochuceni rýže,
nejlepší ryze,
ryze mexiko,
mexica rýže,
recepty s rýží,
mexická pánev dušená rýže,
rýže recepty,
mexická rýže recepty,
rýže ala mexiko,
rýže recepty,
ryže skalifornie,
recept na nejlepší rýži,
rýže mexico,
recept nejlepsi rýže,
nejlepší recepty s rýží,
rýže recept,
recept rýže mexiko
Suroviny:
rýže,
bujon kuřecí,
voda,
máslo,
olej olivový,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
šťáva limetková,
koriandr,
římský kmín mletý,
sůl
Komentáře (10)
Ale zase, proč nejlepší, kdo to řek? Žil jsem dlouho v jižní Kalifornii, do Mexika dvacet minut autem, dost o Mexické kuchyni vím. Takž znám i lepší rýže a dávat k receptům titul nejlepší se prostě nedělá.