Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře plněné bramborami

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bohuna

Snadný

Suroviny

Porce: podle velikosti kuřete a počtu strávníků

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 242 kJ /
1 014 kcal
Bílkoviny9,77 g
Tuky82,80 g
Vláknina13,44 g
Cholesterol 256 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy53,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vařené brambory nastrouháme, přidáme 5 stroužků prolisovaného česneku, mléko a nasekanou petrželovou nať. Ochutíme solí a kmínem a důkladně promícháme. Touto směsí naplníme kuře. Krok 2: 3 stroužky česneku utřeme s máslem a lžičkou soli. Naplněné kuře dáme do pekáče a potřeme česnekovým máslem, podlijeme vodou a pečeme přibližně hodinu v předem vyhřáté troubě.

Zveřejněno 13. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře plněné bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E0nv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře plněné bramborami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E0nv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jsem ráda, že chutnalo:-)

Bohunka,odskúšané a musím pochváliť:yes:Do pekáča som ešte hodila pár nových zemiakov a cesnak v šupke,ktorý som potom roztlačila na hotové kura.To som si včera posypala korením na kura,poliala oliv.olejom a nechala marinovať.Moc šikovný recept,kura aj príloha sa robia naraz:-))Pridávam fotky;-)

No, určitě moc dobré. Je tady ode mne kuře na bramborákovém těstě a je to moc dobré, tak tohle bude určitě taky:-p:yes:

Ja tiež skúsim,som zvedavá na tie zemiaky:-O:-p

Tak to rozhodně zkusím :yes::-p. Ď. za pěkný recept.

Tématické fráze:
plněné kuře, kuře plněné brambory, kuře plněné, recepty plnene kure, nadívané kuře, plněné kuřata, kuře s bramborákovou nádivkou, kuře plněné bramborákovou nádivkou, recept na plněné kuře s brambory, pecene kure plnene bramborami, kuře s bramborami, plněné kuře brambory, plněné brambory, grilovane kure a nadivka z bramboroveho testa, nadívané kuře recept, kure plnene bramborovou nadivkou, pečené kuře naplněné bramborami a zeleninou, vařené plněné kuře, vařené plněné kuře, vařené plněné kuře

Suroviny:
kuře, brambory, česnek, mléko, kmín celý, sůl, petrželka, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu