Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 612 kJ / 2 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,58 g |
Tuky | 230,98 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,30 g |
Sacharidy | 15,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštička s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZxR
Moje poznámka
Paštička s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZxR
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 3 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 7 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 2 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 4 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 4 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 5 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 5 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 7 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 7 hodinami
Tématické fráze:
paštičky z listového těsta,
houbové recepty,
houby recepty,
jan krajč snadná jídla,
jan krajč,
listové paštičky,
recepty s houbami,
náplň do paštiček z listového těsta,
náplně do paštiček z listového těsta,
anglicke pasticky,
easyfood,
jan krajč recepty,
paštičky z listového,
pastička z listového těsta,
paštička,
houby v receptech,
recept houby,
recepty na houby,
recepty houby,
náplně do paštiček recepty
Suroviny:
těsto listové,
houby,
slanina anglická,
máslo,
olej olivový,
smetana 40%,
žloutek,
nať petrželová,
tymián,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (18)
Jan Krajč
www.easyfood.cz
Pro neregistrovanou Magdu: Děkuji Aničce Kocíkové a já bych chtěl ještě upřesnit, že záleží na ostrosti nože a zručnosti kuchaře.
Podle mne jsou to houby nakrájené na velmi tence,prostě tloušťka papíru
Pěkně vymazlené