Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 612 kJ / 2 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,58 g |
Tuky | 230,98 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,30 g |
Sacharidy | 15,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštička s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZxR
Moje poznámka
Paštička s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZxR
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 3 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Tématické fráze:
paštičky z listového těsta,
houbové recepty,
houby recepty,
jan krajč snadná jídla,
jan krajč,
listové paštičky,
recepty s houbami,
náplň do paštiček z listového těsta,
náplně do paštiček z listového těsta,
anglicke pasticky,
easyfood,
jan krajč recepty,
paštičky z listového,
pastička z listového těsta,
paštička,
houby v receptech,
recept houby,
recepty na houby,
recepty houby,
náplně do paštiček recepty
Suroviny:
těsto listové,
houby,
slanina anglická,
máslo,
olej olivový,
smetana 40%,
žloutek,
nať petrželová,
tymián,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (19)
Jan Krajč
www.easyfood.cz
Pro neregistrovanou Magdu: Děkuji Aničce Kocíkové a já bych chtěl ještě upřesnit, že záleží na ostrosti nože a zručnosti kuchaře.
Podle mne jsou to houby nakrájené na velmi tence,prostě tloušťka papíru
Pěkně vymazlené