Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní matjesové řezy

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 871 kJ /
447 kcal
Bílkoviny8,40 g
Tuky23,00 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 933 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy47,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Matjesové filety nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka, okurky na plátky a všechno promícháme. Krok 2: Kysanou smetanu smícháme s majolkou a nastrouhaným jablkem, ochutíme solí, pepřem a cukrem a vmícháme ostatní přísady. Salát poklademe bobkovým listem a celým pepřem a necháme v chladu uležet.

Zveřejněno 17. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní matjesové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j0W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní matjesové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j0W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

LIBUSE MIKOSKOVA 10. 12. 2011 04:05
;-(;-(;-(;-(;-(;-(:-O:-p;-)

Matjesy nebo sledě,vždyť se jedná vždy o rybu.Jako obvykle skvěléééé!!trochu jsem to přehnal s kysanou smetanou, ale i tak to fakt nemá chybu.A ještě jsem zbytek jablka nakrájel na malé kousíčky a pridal do salátu (alešpoň je co chroupat).Na vrch ještě olivy a kapary no prostě bomba.
Bohužel jsem ochutnal velmi málo,neboť mi jablko donesla moje drahá máti (velmi kritická) a nějak se po tom zaprášilo.Musím zítra zopakovat(máti se doufám uklidí k sobě domů).:yes::-!:-!:-D
Tonda - učedník od Papriky

akosi neviem pochopit preco sa tu stale hovori o matjesoch a nie normalne ...o sledoch...;-)

Tématické fráze:
zákusky recepty, studená kuchyně recepty, salát z matjesů, matjesový salát, pomazánka z matjesů, nakládané matjesy, rez angelika, vyzkousené babičiny recepty, pikantní recepty, uherský řez recept, domácí matjesy, nejrecepty.cz punčové řezy, matjesový salát recept, uherský řez, nejrecepty.cz vánoční cukroví, recepty s fotkou, rybí matjesy, domácí dobošové řezy, levné a dobré recepty, recepty zákusky

Suroviny:
matjes, cibule, okurky sterilované, jablko, smetana kysaná, majolka, pepř, sůl, cukr, bobkový list, pepř zelený sterilovaný

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu