Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

ALIBABA a 40 loupežníků

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Paprika Paprika

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 919 kJ /
459 kcal
Bílkoviny17,35 g
Tuky1,77 g
Vláknina41,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy88,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce kuřete osolíme, okořeníme a zprudka opečeme na oleji. Pak ho podlijeme vroucí vodou a přidáme česnek. Krok 2: Dáme do trouby předehřáté na 200°C a pečeme 1 hodinu přiklopené a pak ještě cca 15 minut odklopené, aby se udělala zlatá kůrčička. Podáváme s rýží nebo s bramborami.

Zveřejněno 14. 3. 2009

Poznámka autorky Paprika

Stroužků je tam opravdu 40. Po upečení má skvělou chuť.

Recept mám ze staršího kalendáře.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

ALIBABA a 40 loupežníků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJBZ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

ALIBABA a 40 loupežníků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJBZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

výborný recept:yes: Moc dobré

Vynikající recept.Moc nám chutnalo :yes:

Marketko tak jsem toho tveho alibabu taky vyzkousela a byl fakt dobry a tech 40 loupezniku mu dalo takovou prijemne jemne navonenou ceskekovou chut. Bodik:yes:30:yes: a taky fotka pridany:-K

Sbíhají se mi sliny... určitě vyzkouším :-)

Camelia - jsem ráda, že chutnalo.;-)

Úžasný recept, česnek se rozpadal na jazyku a kuřátko taktéž. :-p :yes: +1

Česnek samozřejmně cítit trochu je, ale ne tak jako syrový. Pečený česnek ztratí svou palčivost a je nasládlý. Česneková pomazánka je 10x silnější. Vyzkoušej a uvidíš.;-)

Paprika, tento recept vypadá velice lákavě. Opravdu tam ten česnek nejde cítit????? Nebo potom :-D????:yes:

Tak před chviličkou jsem doděla ještě se zelenými brambory www.toprecepty.cz/recept/4232-zelene-brambory/ a dostala jsem velikou pochvalu od přítele. Oba zbožňujeme česnek :-p

Tak jsem na tom stejně jako Jenda s Amálčiným tajemstvím. 3la jsem se tam mrknout a co nenajdu http://www.femina.cz/kure-a-spol-/alibaba-a-40-lou... ;-(;-( :no::no::no:

vyzkoušeno - česnek odpočítán. Je to super, zase jiná chuť :-):-*

tak tohle je jasný...už je to v oblíbených a budu se těšit :-p

:-)Papričko, tak tohle se mi líbí:-) to určitě vyzkouším, co je s česnekem, to milujeme:yes: máš ode mě bodíka:-))

Ty jedna ... :-D:-D:-D

Market a nemáš nějaký červený talíř?:-)):-D:-)):-D Možná by to lépe vyniklo!:-)):-D:-)):-D A třeba by to bylo ještě lepší!:-))

Jani není to síla. On ten česnek v troubě ztratí tu štiplavost a je opravdu strašně dobrý - takový nasládlý. No mňam!!! Před chvílí jsem načapala manžela, jak stojí nad pekáčkem, hází si do něj brambory, vidličkou je rozmačkává do sosíčku a oškrabuje ty připečky na okrajích pekáče :-D:-D:-D - no mám radost, že mu dnes chutnalo.

No, super, s tím česnekem to musí být síla:-)):yes: Máš plus!

Znám, dělávám - přidávám bod :-p.

Já bych řekla, že místo 40 loupežníků je tam 40 stroužků česneku:-Dale je to určitě dobrý:-p

Vypadá to dobře i s těmi loupežníky :-D :-p :yes:

Tématické fráze:
loupežník, obrázky loupežníků, loupežníci, obrazek loupežníka, recepty s obrazky, alibaba.com, loupežník obrázek, jak vypadá loupežník, kure alibaba, loupežník obrázky, loupežníci obrazky, obrázek loupežník, recepty s obrázkem, obrázky loupežníka, 40 loupežníků, obrázek loupežníku, vareni recepty s obrazkem, alí baba, alibaba a 40 loupezniku kuře, kuře alibaba a 40 loupežníků

Suroviny:
kuře, česnek, koření kari, ořech muškátový, olej olivový, sůl

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu