Buchta Vanilkový obláček
Vanilkový obláček - přesně takový tento moučník je - lehoučký a nadýchaný, vonící vanilkou a plný máslové náplně s rozinkami. Velkou výhodou je, že ho stačí naplnit a vytvarovat. Upéct ho můžete i v domácí pekárně.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 277 kJ / 3 651 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,59 g |
| Tuky | 180,20 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 388 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 410,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta Vanilkový obláček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XD5W
Moje poznámka
Buchta Vanilkový obláček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XD5W
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 5 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
buchta recept,
buchta se smetanou,
buchta do formy,
jorkšírský pudink,
rychle buchty se smetanovou naplni,
francouzská buchta,
recept buchta,
buchta oblaka,
pečeme levně,
vynikající buchta,
buchta do dortove formy,
pečeme v silikonové formě,
pečeme rychle a levně,
vanilkové obláčky,
buchta ze šlehačky,
vanilkova oblaka,
buchta s vaječným likérem,
valentynska buchta,
buchta oblacky,
oblaka buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
olej,
cukr krupice,
vejce,
droždí sušené,
sůl,
mléko,
máslo,
žloutek,
cukr vanilkový,
rozinky,
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový,
tuk
Komentáře (99)
ďakujem za recept
"hrnečku dost! hrnečku dost!"
a to jsem vzala poměrně vlkou formu dortovou
pomazala jsem tím ochuceným máslem,ještě jsem doň dodala domácí vaječňák,posypala kandovanou kůrou a na vrch vrstvičku tvarohu. vypadá to na mňamku