Minutkové vepřové à la Stroganoff
Stroganoff je tradiční ruský pokrm připravovaný z hovězího masa. Někdy je též označován jako minutkový guláš. Pokud ale chcete vyzkoušet úspornější verzi, připravte si ho z vepřového masa podle našeho receptu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 869 kJ / 1 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,00 g |
Tuky | 32,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minutkové vepřové à la Stroganoff
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOko
Moje poznámka
Minutkové vepřové à la Stroganoff
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOko
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 19 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Tématické fráze:
stroganov,
stroganov recept,
vepřový stroganov,
vepřové nudličky stroganov,
stroganov z vepřového,
hovězí nudličky stroganov,
stroganov z vepřového masa,
nudličky stroganov,
veprove stroganov,
recept na stroganov,
vepřové stroganov recept,
recept stroganov,
vepřové maso stroganov,
maso stroganov,
recepty stroganov,
kureci nudlicky stroganov,
omacka stroganov,
hovězí ala stroganov,
straganov,
kuřecí stroganov
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
kečup sladký,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (37)
Mam dojem, ze ta s parmezanem je po Bolonsku. Je obalena trojobalu a po osmazeni se z te vrchni strany pokryje syrovou sunkou a hojne posype parmezanem. Panev se priklopi poklickou a necha se prohrat, dokud se syr nerozpusti.
"Já tenhle název nevymyslela,mám ho od bývalé tchyně"
No, možná si z vás tchyňka udělala srandu..., áá néébóó je to rafinovaná pomsta za synáčka
Italové asi mají také své zkušenosti a jednomu 75%nimu jedu říkají "LATTE DI SUOCERA" - TCHÝNINO MLÉKO
+
Já tenhle název nevymyslela,mám ho od bývalé tchyně.
K receptu nejsou žádné komentáře.