Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 370 kJ / 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,74 g |
Tuky | 2,06 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička v zelenině - PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxAz
Moje poznámka
Krkovička v zelenině - PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxAz
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 1 hodinou
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 1 hodinou
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 2 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 5 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 5 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 6 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 8 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 8 hodinami
Tématické fráze:
krkovicka v ph se zeleninou,
krkovicka v ph s zeleninou,
plecko v pomalém hrnci se zeleninou,
krkovička z remosky,
pomalý hrnec recepty z krkovice,
zelenina ke krkovici,
krkovička se zeleninou,
top recepty krkovička v v pomalém hrnci,
pomalý hrnec krkovička,
krkovička se zeleninou v v pomalém hrnci,
krkovice se zeleninou pomalem v hrnci,
krkovice na zelenine a s jablky,
ph recepty,
krkovička v pomalém hrnci,
krkovice recepty,
krkovicka se zeleninou v ph,
krkovička v ph,
pikantni krkovice v ph.,
krkovička na zelenině,
krkovičky na zelenině
Suroviny:
krkovice vepřová,
jablko,
cibule,
celer,
brambory,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
koření krkovička,
olej
Komentáře (7)
prosciuto: Ono kdyz upecete jablka, brambory a celer, ktere jsou barevne skoro stejne a posypete je korenim obsahujicim mletou papriku, ve finale je budete rozlisovat az si do nich "pichnete" (tedy podle konzistence) a pak v ustech (podle chuti)