Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 613 kJ / 4 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,65 g |
Tuky | 258,35 g |
Vláknina | 3,15 g |
Cholesterol | 1,99 g |
Sodík | 903 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 444,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný dortík na plech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qmpD
Moje poznámka
Ovocný dortík na plech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qmpD
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 1 hodinou
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 5 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 5 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 6 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 1 hodinou
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 3 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 4 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 5 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 7 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 18 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 20 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 20 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 21 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 21 hodinami
Tématické fráze:
ovocny dortik,
recepty na řezy na plech nebo dorty recepty,
ovocný plech,
dorty na plechy,
dorty na plech,
menší dortik ovocný,
jakou použít mouku na piškotové těsto,
rychlý dortík na plech,
ovocny kolac na plech,
jaký sirup do kiwi řezu,
kiwi dortik na plech,
placka s kiwi a zelatinou,
zele dorty na plech
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
kůra citronová,
pudink,
mléko,
máslo,
cukr,
rum,
ovoce,
pudink,
šťáva z kompotu,
cukr
Komentáře (16)
U nás sa do krémov takých koláčov a zákuskov používa vždy Zlatý klas, nie puding.
Jen, prosím, o doplnění teploty, při které se těsto peče, děkuji