Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 675 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,50 g |
Tuky | 25,00 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 7,86 g |
Sůl | 18,90 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená drůbeží játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQBR
Moje poznámka
Pečená drůbeží játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQBR
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 5 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 13 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno 10. 5. 2025 18:39
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno 10. 5. 2025 17:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinkovo-tvarohové polštářky
poirotka před 48 minutami
Boloňská omáčka
poirotka před 49 minutami
Zeleninová polévka vařená opačně
poirotka před 50 minutami
Rychlá meruňková buchta
petra.tumova před 56 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Knota před 1 hodinou
Řecké brambory s řapíkatým celerem
Alicia8 před 1 hodinou
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Marceval před 5 hodinami
Jogurtová bábovka II
káťa před 5 hodinami
Čokoládový dort s červenou řepou
stefi.f47 před 5 hodinami
Tématické fráze:
drůbeží játra,
pečená játra,
drůbeží játra recepty,
pečená drůbeží játra,
pečená drůbeží játra,
drůbeží játra recept,
pečené játra,
recepty drůbeží játra,
recepty z drůbežích jater,
recept na drůbeží játra,
pečená kachní játra,
recepty na drubezi jatra,
pečená drůbeží kuřecí játra,
recept jatra,
pečená játra recept,
jatra pecena,
drubezi jatra pecena,
recept drůbeží játra,
pečená kuřecí játra,
játra recepty
Suroviny:
játra drůbeží,
koření grilovací,
strouhanka,
játra
Komentáře (83)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Játra jsou výborná a měkoučká. Super.
Z kila jater se to vejde tak akorát na klasický plech. Použito 1a1/2 sáčku koření.
Po 10´ bylo játro hotové a jako máslo
Podával jsem s br. kaší a že aby absence oleje v rcp byla vyrovnána jiným tukem, tak s touto: http://www.toprecepty.cz/recept/41845-bramborova-k...
ale po ochutnání byly jatýrka více slaná. Příště, až je budu dělat, pouze je grilovacím kořením popráším. Paleček si určitě zaslouží.
Kdybych mohla, tak dám tisíc bodů... tak aspoň ten jeden
tož nevím......
+ 7 P.S. Jen se dovolím zeptat na původ jater. My jsme je nedávno koupili v Kauflandu a zásilka byla z Argentiny.
pozrite aj k Mirke, tiež ho má v záhrade... http://www.toprecepty.cz/album.php?id=799
Máš 5.bod