Suroviny
Porce: 1.porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 361 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 10,30 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 68,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpálenou pánvičku dáme tuk a přidáme cibulku a hrách (ten doporučuji cca 1 hodinu předem namočit). Poté podlijeme vodou a dusíme.
Krok 2: Jakmile nám hrách trochu změkne, přidáme na kostičky pokrájené Tofu. Ke konci vaření přidáme sůl, pepř, majoránku a chilli. Nakonec přidáváme zelí. Podáváme teplé nebo vychlazené.
Zveřejněno 12. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Veganský hrachový salátek (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg6n
Moje poznámka
Veganský hrachový salátek (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg6n
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 15 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 15 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 15 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
JiriSeidler před 2 minutami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 18 minutami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 21 minutami
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 23 minutami
Cuketové zelí
janatka před 50 minutami
Cuketové halušky
janatka před 53 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 1 hodinou
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 1 hodinou
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 2 hodinami
Tématické fráze:
vegansky recept na se zelím,
jak změkne hrách,
jak zmekne hrach pri vareni,
vegansky kapr,
vegansky tuk,
www tncz.nova,
www tncz.nova
Suroviny:
hrách žlutý,
ghee,
tofu uzené,
mrkev,
cibulka jarní,
majoránka,
pepř,
sůl,
chilli
Komentáře (4)