Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 341 kJ / 3 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,24 g |
Tuky | 140,72 g |
Vláknina | 39,86 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 10,44 g |
Sůl | 25,98 g |
Sacharidy | 288,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatele bolognese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKkO
Moje poznámka
Tagliatele bolognese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKkO
Nejnovější recepty
Pão de Queijo
Přidáno před 55 minutami
Rohlíky I
Přidáno před 4 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 4 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 4 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 23 minutami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 35 minutami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 2 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 2 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 2 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 2 hodinami
Koláčky z tvarohu
Atairka před 2 hodinami
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 3 hodinami
Tématické fráze:
tagliatele,
tagliatelle recept,
tagliatelle bolognese,
bolognese,
těstoviny tagliatelle recepty,
tagliatelle recepty,
tagliatele bolognese,
omáčka na tagliatele,
bolognese recept,
těstoviny bologneze,
zapečené těstoviny s bolognese,
zapečené těstoviny bologněse,
tagliacele,
tagliacele,
tagliatele recepty,
testoviny bolognese,
recepty těstoviny bolognese,
omacka na testoviny bolognese,
těstoviny tagliatelle recept,
tagliatelle bolognese se sýrem
Suroviny:
mouka,
vejce,
sůl,
pepř bílý,
pancetta,
maso mleté telecí,
maso hovězí mleté,
cibule,
mrkev,
celer,
olej olivový,
víno červené,
bujón,
mléko,
omáčka rajčatová,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Nepouziva se bulvovy celer, ale rapikaty.
Mleko tez nevidim v postupu...
Do omáčky 100 g pancet? A 2 dcl mlieko?(viď suroviny)
Dík za odpoveď!