Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 231 kJ / 55 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,81 g |
| Tuky | 0,22 g |
| Vláknina | 6,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak z tuňáka s rajčaty a paprikovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Exo
Moje poznámka
Steak z tuňáka s rajčaty a paprikovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Exo
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 7 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 3 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 3 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 4 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 4 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 5 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 5 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 6 hodinami
Tématické fráze:
úprava tuňáka,
steak z tuňáka,
tuňák recepty apetit,
jak upravit tuňáka,
tunak steak recept,
steak z tuňáka recept,
tuňák recepty,
tuňák steak recepty,
recept tunák,
tunák úprava,
tuňák,
tuňák steak,
tunák cena,
recepty z tuňáka,
recept na tunaka,
tunak recept,
recept tuňák steak,
steaky z tuňáka,
recepty tuňák,
steak z tuňáka recepty
Suroviny:
filet z tuňáka,
brambory rané,
rajče cherry,
paprika čerstvá červená,
cibule červená,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
tymián,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (5)